Kaip mergvakarį paversti nepamirštamu?

Norite suplanuoti tobulą mergvakarį būsimai nuotakai? Trūksta idėjų? Paruošėme kelias idėjas, kurios bus puikus akcentas šios nuotaikingos šventės metu. Tam, kad mergvakaris būtų sėkmingas, labai svarbu atkreipti dėmesį į tai, ką būsima nuotaka mėgsta labiausiai. Ar ji ekstremalė? O gal kaip tik mėgsta ramų ir atpalaiduojantį laisvalaikį? Turėkite omenyje, kad šis vakarėlis skirtas švęsti jos paskutinius kelis mėnesius, savaites ar dienas, kaip netekėjusiai moteriai. Nesvarbu ar tai bus naktis klube, atpalaiduojantis SPA, pažintinė kelionė su draugėmis, svarbu, kad tai būtų jos mėgstamas būdas atšvęsti ir linksmai praleisti laiką.

Pristatome 5 idėjas, kurios puikiai tiks kaip viena iš mergvakario etapų ir leis pramogauti ir atrasti smagų laiką visos mergvakario dalyvėms kartu.

1.Vakarėlis jachtoje

Jeigu nuotaka yra ramios sielos ir mėgsta atsipalaiduoti gamtoje, yra svajinga asmenybė ir dievna nuostabius gamtos vaizdus, puiki idėja būtų pasiplaukiojimas jachta. Nepamirškite pasirūpinti užkandžiais, gėrimais ir mergvakario žaidimais plaukimo metu. Tarkime, pasirinkus pasiplaukiojima jachta prie Didžiosios kopos galėsite ne tik pamatyti uostamiestį iš kitos pusės, bet ir pasidaryti gražią momentinę fotosesiją su nuostabiais Nidos vaizdais.

2. Mergvakaris festivalyje

Būsima nuotaka yra muzikos mylėtoja? Mėgsta koncertus, šurmulį bei smagų laiką? Tuomet jai puikiai tiks festivalis su jos mėgstamais atlikėjais ir žinoma, smagia kompanija kartu. Galėsite praleisti dieną ar visą savaitgalį švenčiant mergvakarį su garsia muzika ir šokiais. Galite rinktis festivalį Lietuvos ribose arba aplankyti kaimynines šalis. Renkant festivalį nepamirškite atkreipti dėmesį kokią muziką mėgsta jaunoji, nes visa mergvakario šventė ir vyks būtent festivalyje.

3. SPA savaitgalis

Viena iš populiariausių mergvakarių idėjų yra SPA diena ar savaitgalis. Jeigu nuotaka nori atitrūkti nuo miesto šurmulio, atsipalaiduoti prieš jai svarbiausią šventę ar tiesiog pasilepinti masažu, sūkurinės vonios pramogomis ir puikia draugių kompaniją, jai tikrai patiks poilsis su SPA. Galite rinktis dienos procedūrų paketus SPA centruose arba ištrūkti visam savaitgaliui ir pasimėgauti SPA su nakvyne viešbutyje, kuriame rasite baseiną, pirtis, poilzio zoną ir žinoma procedūras.

4. Pabėgimo kambarys

Šventės vinis gali tapti ir temiškas pabėgimo kambarys, kuris puikiai tinka švenčiant mergvakarį. Vilniuje erotinių prekių parduotuvėje „Fantazijos“ įsikūrusiame pabėgimo kambaryje „Hot Rooms“ ne tik įdomiai, bet ir labai linksmai praleisite laiką bandant ištrūkti iš pabėgimo kambario. Galite rinktis iš dviejų teminių pabėgimo kambarių: „Grėjaus apartamentai“ arba „Lolitos sapnas“. Galvosūkis ypatingoje aplinkoje yra smagi, komandinė ir draugystę stiprinanti pramoga.

5. Plaukimas baidarėmis

Aktyviam laisvalaikiui gamtoje ir mergvakario šventimui šiltuoju metu laiku puikiai tiks plaukimas baidarėmis. Vieni gražiausių maršrutų atsiveria plaukiant Aukštaitijos nacionaliniame parke. Toks žygis baidarėmis bus puikus laiko praleidimas, per kurį galėsite mėgautis ežerais bei upeliais, užkopti į Piliakalnį ir Ladakalnį, vėliau surengti pasisedėjimą gražioje aplinkoje, kur atsivers puikus vaizdas. Po žygio baidarėmis galite surengti stovyklavietę prie upės ar ežero ir ten tęsti mergvakario programą.

Mergvakaris – viena smagiausių švenčių, kurios metu artimos draugės stengiasi nustebinti jaunąją įvairiomis pramogomis ir paversti tą dieną nepakartojama. Nepamirškite, kad galite ne tik pramogauti visos kartu, bet ir išpildyti jaunosios svajonę, kad ji tikrai nepamirštų šios tobulos dienos! Skrydis oro balionu, šuolis parašiutu, ekstremalus driftas ar kita pramoga, tai puiki dovana būsimai žmonai.   

Comments

comments