Moters dienos dovanos: ar vyrai pagaliau suprato, ko trokšta moterys?

Šiandien visas pasaulis švenčia Moters dieną. Vyrai stengiasi parodyti ypatingą dėmesį savo mylimoms moterims bei jas palepinti ne tik tulpių puokšte, bet ir malonia staigmena. Tačiau šiais metais Moters diena stebina pokyčiais – vyrai perka kitokias dovanas nei įprastai.

moteris

Daugiau nei dešimtmetį vyravusi tendencija, kad populiariausia Moters dienos dovana –
apsilankymas masažo centre, šiais metais pasikeitė. 2018-aisiais vyrai dažniausiai išrenka
dovanas dviem, itin populiarūs – vakarienių pasiūlymai.

Ko gero vyrai suprato, kas svarbiausia moterims – tai laikas, praleistas kartu. Po metų metus trunkančių priekaištų, kad jie per mažai laiko praleidžia su savo mylimąja, vyrai, matyt suprato, kad reikia dovanoti pramogą dviem bei taip įsipareigoti artimiausiu metu kartu praleisti vakarą „ne namuose“.

vakariene
Vis tik apsilankymas standartiniame restorane vyrukų visai nežavi, jie renkasi ypatingas
vietas: restoranus, organizuojančius vakarienes visiškoje tamsoje, apsilankymą Vilniaus
Rotušės aikštėje vasarą įsikuriančiame dangaus restorane „Dinner in the Sky“ ar vakarienę
Vilniaus simbolyje – Televizijos bokšte.

Laikui praleisti kartu taip pat puikiai tinka kitos, labai populiarios, dovanos – savaitgalio išvykos. Šalia standartinių krypčių – Druskininkų ir Birštono – šiais metais stipriosios lyties atstovai lyg tikroms karalienėms antrosioms pusėms dovanoja nakvynes senoviniuose dvaruose bei pilyse. Rinkdami pramogą dviem, vyrai plačiau atveria ir pinigines: jei praėjusiais metais jie
vidutiniškai dovanai skyrė 42 €, šiemet – 55 €.

Moters diena – pirmoji pavasario šventė, kuri kartu atsineša ir gaivų orą bei paukščių čiulbėjimą. Palepinkite moteris dėmesiu, rūpesčiu ir brangiu laiku kartu – juk tai ir yra svarbiausia!

dvaras

Comments

comments