Tarpušventis – laikas sau?

Gruodis – laikas, kuomet turėtumėme skirti daugiau laiko buvimui su šeima ir mėgautis artėjančių švenčių laukimu. Tačiau dažnai iki Kalėdinis laikotarpis tampa įtampos perpildytu skubėjimu: dovanos, pasiruošimas šventėms, spūstys mieste ir prekybos centruose. Dėl to tarpušventis – laikas, kai skubėti nebereikia ir turime daugiau laisvo laiko, kurį siūlome praleisti turiningai ir jaukiai su šeima, draugais ar mylimuoju.

tarpusventis

Skirkite laiko sau

Žvarbus oras, vėjas ir didelis tempas – nuvargina ne tik odą, kūną bet ir mintis. Leiskite sau pasilepinti jaukiomis akimirkomis. Atpalaiduos ir jėgų suteiks masažai ir SPA procedūros… Norintiems malonių prisilietimų – rytietiškais aromatais užburiantys masažai, įsitempusiems raumenims – tailandietiški masažai, o norintiems kažko išskirtinio – SPA programos, kurių metu oda atsinaujins ir bus prisotinta naudingų medžiagų. Padovanokite dovaną sau, juk Jūs to nusipelnėte!

masazas

Dviese linksmiau

Vienam džiaugtis malonumais gerai, bet kartu su mylimu žmogumi – dvigubai geriau! Mėgstantiems aktyvų laisvalaikį – jodinėjimas žirgais, vandens parkai, o jei yra tinkamos oro sąlygos – išmėginkite skrydį parasparniu! Netradicinė žiemos pramoga, kuri garantuos neišdildomus įspūdžius,  juk nuostabūs vaizdai tiesiog atims žadą! Svarbiausia – šiltai apsirengti! Jei norite ramiai atsipūsti, rinkitės vakarą kino salėje ar pabėkite nuo miesto šurmulio ir lepinkitės viešbučių teikiamais malonumais Lietuvos kurortuose. Nors daugelį gundo egzotiniai kraštai – Lietuvos pajūris žiemą atrodo įspūdingai, o pasivaikščiojimas paplūdimiu ir gaivus oras suteiks jėgų ir leis visiškai pamiršti visus rūpesčius.

pora-ziema

Šypsenos vaikų ir tėvų veiduose

Jei per skubėjimą gruodį neskyrėte pakankamai laiko pabūti su šeima, tarpušventis – tobulai tam tinkantis laikas. Kalėdos jau baigėsi, visos giminės aplankytos, šventiški valgiai suvalgyti ir dabar galite leistis į malonų poilsį ar pramogas. Pasimėgaukite vandens pramogomis vandens parke – kur šilta ir smagu visus metus. Susipažinkite su gyvūnais kontaktiniame zoologijos sode – vaikams bus be galo įdomu, o ir suaugusiems bus smagu paglostyti mažuosius gyvūnėlius. Jei norite aktyviai ir naudingai praleisti laisvalaikį, keliaukite į „Slidinėjimo Akademiją“ – čia tiek maži tiek dideli gali mokytis slidinėti slidėmis ant specialių treniruoklių. Ne tik aktyviai praleisite laiką, bet ir išmoksite smagaus ir vis labiau populiarėjančio slidinėjimo sporto. Juk po smagių pamokų „Slidinėjimo Akademijoje“ – saugios ir nepamirštamos atostogos kalnuose!

vandens-parkas

Suteikite tarpušvenčiui daugiau žavesio papildydami laisvalaikį smagiomis, naudingomis ir svarbiausia, leidžiančiomis atsipalaiduoti po įtempto laikotarpio, pramogomis. Pasidovanokite sau, savo šeimai ar artimam žmogui dovaną – laiką kartu!

slidinejimas

Comments

comments