Dovanos pagal Zodiako ženklą: Žuvys

Visi, kas yra susidūrę su dovanų rinkimu ir pirkimu gali patvirtinti, jog tai nėra pati lengviausia užduotis. Kartais tinkamos dovanos išrinkimas atrodo lyg neįmanoma misija. Mes sugalvojome, kaip galėtumėme Jums padėti. Kiekvieną mėnesį pristatysime tam tikram Zodiako ženklui tobuliausiai tinkančias dovanas.

 

Vasario 19 d. – kovo 20 d. gimtadienį švenčia Žuvys, todėl šį kartą mūsų dėmesys skirtas joms. 

shutterstock_64431880

Žuvys – vandens mylėtojos

Tikriausiai niekam nekyla klausimas, kodėl Žuvys taip mėgsta vandenį. Šio Zodiako ženklo stichija – vanduo, tad visos dovanos, bent kiek susijusios su vandeniu, yra tobula dovana Žuvims. Mes Jums galime pasiūlyti beveik 100 pačių įvairiausių vandens pramogų! Plaukiojimai jachtomis ir laivais,  vandens motociklais ar vandens parkai – jeigu žinote ar bent nujaučiate, kam žmogus neliktų abejingas, vandens pramogą išrinksite be jokių vargų!

57922_photo_l4430_photo_l

Žuvys – menininkės

Šio Zodiako ženklo atstovai pasižymi lakia vaizduote, meniškumu bei gebėjimu tinkamai vertinti kultūrines vertybes. Žuvys yra labai kūrybingos bei mėgsta viską, kas jų kūrybiškumą gali sužadinti. Mes galime Jums pasiūlyti nemažą asortimentą dovanų, kurios padėtų Žuvims išlaisvinti savo fantaziją! Viena įdomiausių ir tik pas MUS esančių dovanų yra muilo gamybos pamoka. Ši dovana patiks absoliučiai visiems – ir vaikams, ir suaugusiems. Juk smagus ne tik pats gamybos procesas, bet ir pačių rankomis pagamintas produktas. Tik pagalvokite, koks malonus jausmas yra žinoti, jog prausiesi su savo gamybos, visiškai natūraliu muilu. Kita puiki dovana – asmeninių kvepalų kūrimo ir gaminimo ritualas. Kiekvienam žmogui tokia dovana būtų tiesiog tobula, o gimusiems po Žuvies ženklu ypač. Juk kvepalų kūrimas yra tikras menas! Be šių pramogų, taip pat galite dovanoti pačio įvairiausio pobūdžio pamokas (makiažo, fotografijos, dekupažo), kurios padės atsiskleisti Žuvų kūrybiškumui.

3643_photo_l 57120_photo_l

Žuvys – gurmanės ir romantikės

Šio Zodiako ženklo žmonės – be galo jausmingi ir romantiški. Be viso to, dar labai myli gardų maistą. Kodėl gi nepaėmus ir  šių dviejų dalykų nesujungus? Romantikos ir maisto kombinacija – puikiai Žuvims tinkanti dovana. Tokiu atveju mes siūlome dovanoti gurmaniškas vakarienes. Tik nuo Jūsų priklauso, kokia vakarienė tai galėtų būti. Galbūt vakarienė visiškoje tamsoje, o gal vakarienė danguje? Jums belieka tik išsirinkti, nes mes tikrai turime, ką pasiūlyti.

55924_photo_ldinner

Žuvys – sentimentalumo įsikūnijimas

Be visų anksčiau išvardintų Žuvų savybių jos dar yra labai sentimentalios ir jautrios. Gimusiems po Žuvies ženklu galima dovanoti dailiuose rėmeliuose įrėmintą nuotrauką arba fotoaparatą, kuriuo galėtų įamžinti svarbiausius savo gyvenimo momentus. Bet kodėl gi joms nepadovanojus fotosesijos? Juk tai ne tik smagiai praleistas laikas, bet ir dovanų gautos nuotraukos, į kurias vėliau pažvelgus užplūstų tik geros emocijos ir malonūs prisiminimai. Idealiausias variantas Žuvų ženklo atstovams, kurį mes galime pasiūlyti – pažintinis nėrimas Platelių ežere su povandenine fotosesija. Jeigu manote, kad ši fotosesija nebus tinkama, dovanokite kitą – šeimos ar vaiko fotosesiją, fotosesiją su žirgu, fotosesiją tiesioginiame radijo eteryje ar net privačią fotosesiją „Tapk žvaigžde!“.

58903_photo_l

Tikimės, kad mūsų patarimai Jums padėjo. Linkime ir toliau dovanoti įspūdžius!



Taip pat kviečiame apsilankyti mūsų Pinterest albume „Žuvys”.

zuvys pinterest

 











Comments

comments