Kaip išrinkti dovaną?

Artėjant gimtadieniams, sukaktuvėms ar kitoms šventėms vis sukate galvą kaip nustebinti brangų žmogų ir išrinkti tinkamą dovaną? Kartais net ir labai gerai pažįstant asmenį, tai gali tapti nemenku iššūkiu! Todėl dalinamės keletu paprastų, tačiau labai veiksmingų patarimų, kurie pagelbės renkant dovaną.

ĮSIKLAUSYMAS

Artėjant datai, kai norėsite nustebinti artimą, dar geriau ir įdėmiau jo klausykite, atkreipkite dėmesį į detales. Galbūt pokalbio metu jis netyčia išsiduos, kad jau seniai svajoja apie skrydį oro balionu? O gal žavisi super automobiliais ir net sapnuoja apie galimybę pasėdėti už Ferrari ar Lamborghini vairo? Nepamirškite stebėti ir žmogaus reakcijų į aplinką: žiūrint filmą, vaikščiojant prekybos centruose, užsiimant viena ar kita bendra veikla. O jei neveikia šie patarimai (o galbūt jus skiria atstumas!) siūlome išbandyti šį  triuką: pokalbio eigoje subtiliai prakalbkite apie svajones, norus. Didelė tikimybė, kad ir pašnekovas diskusijos metu išduos šiuos dalykus!

ARTIMIEJI

Jei visgi asmuo, kuriam renkate dovaną neišsidavė, kas sukasi jo galvoje, nenuleiskite rankų ir pakalbinkite kitus tam žmogui artimus žmones! Tai gali būti tėvai, antroji pusė ar draugai. Paklauskite, ar jie nepastebėjo, ko tam žmogui reikia ar nori, pasiteiraukite, galbūt jiems yra užsiminęs apie savo troškimus. Nebijokite paprašyti kitų pagalbos ir klausti – tai gali padėti išspręsti visus galvos skausmus!

SOCIALINIAI TINKLAI

Stebėkite to žmogaus naudojamus socialinius tinklus. Juk labai didelė gyvenimo dalis dabar vyksta būtent čia! Patiktukai, pasidalinimai, komentarai gali būti tas ženklas, kuris padės renkant dovaną. Patikrinkite ir seniau jo pasidalintą informaciją. Gal dalyvavo konkurse, kuriame bandė laimėti išskirtinę vakarienę ar degustaciją, tačiau nepasisekė? Jei žmogus mažiau pažįstamas, skirtingose socialinių tinklų platformose galima rasti daug informacijos apie to žmogaus laisvalaikį ir pomėgius, tai irgi svarbus aspektas renkant dovaną.

PRAKTIŠKUMAS

Nebijokite žmogaus tiesiai paklausti, ko jis nori, ar reikia. Galbūt tai ir nebebus staigmena, tačiau būsite užtikrintas, kad dovana praktiška, reikalinga ir bus panaudota, o ne palikta dulkėti spintoje. Juk ir patys nenorite gauti dovanų, kurios jums visai nereikalingos. Net jei ir žmogus žino, kokia dovana jo laukia, sukurti nuostabos momentą vis vien galite! Tai padės padaryti dovanos įteikimas ar įpakavimas. Sveikindami žmogų paruoškite gražią kalbą, pasidalinkite bendrais prisiminimais, nuotykiais įvykusiais leidžiant laiką kartu – tai tikrai sužadins šilčiausias emocijas!

UNIVERSALIOS DOVANOS

Universalias  dovanas taip pat būtų galima priskirti prie praktiškų dovanų. Turbūt viena universaliausių dovanų – tai dovanų čekis. Mes turime itin platų dovanų pasiūlymų spektrą: nuo vandens pramogų, iki pramogų užsienyje, tad net ir patys išrankiausi atras tai, kas suteiks džiaugsmo ir privers šypsotis ilgam. Dovanų čekis patogus pasirinkimas ir pačiam dovanotojui! Tai paprasta, greita, o čekių vertė svyruoja nuo 5€ iki 600€. Pritaikyta skirtingoms galimybėms!

Geriausias atlygis dovanotojui – tai nuoširdi padėka ir ilgai neblėstanti šypsena. Dovanokite įspūdžius, emocijas ir nuotykius, kurie atmintyje įsirėžia ilgam! Sunku apsispręsti? Kreipkitės ir padėsime išrinkti geriausią variantą! Įkvėpimo ir nuotykių kviečiame ieškoti ČIA.

Comments

comments