Pasveikink senelius kitaip!

Atrodo, kad per gyvenimą jie jau visko bandę ir viską žino… Taigi, didysis anūkų iššūkis – ką padovanoti seneliams, diedukams, bobutėms ir močiutėms? Jei norite sukurti tikrą šventę ir nustebinti jau visko mačiusius, rinkitės ne nuobodžias kojines ar virtuvės kombainą, padovanokite brangų laiką ir atjauninančius prisiminimus! Sudarėme populiariausių dovanų TOP 5. Tai pramogos, kurias turi išbandyti visi seneliai!

ka-padovanoti-seneliams

5-oji vieta – Romantiška gastronominė kelionė

Padovanokite ramų atotrūkį nuo rutinos! Skanus maistas, nauji potyriai ir romantiškai praleistas vakaras. Tokia dovana neįpareigosite, o laikas, praleistas degustuojant įdomius patiekalus, bus prasmingas patyrimas. Na, o jei Jūsų seneliai mėgsta pikantiškus nuotykius išbandykite netradicinę vakarienę „Dine in the Dark“. Visiškoje tamsoje atgimsta nauji potyriai ir vyksta savotiškas žaidimas – ragaujant bandoma atspėti, koks tai patiekalas, iš ko jis susideda. Ypatingos vakarienės pabaigoje seneliai sužinos, kokius patiekalus skanavo. Bus įdomu, smagu ir nekasdieniška.

romantiska-vakariene-seneliams

4-oji vieta – Smagus plaukimas jachta ar laivu

Atrodo paprasta, tačiau tai iš mados neišeinanti pramoga! Padovanokite plaukimą jachta ar laivu. Jaunystę primins ir kvapą užgniauš nuostabūs ir nostalgiški vaizdai iš laivo denio. Trakų Galvės ežeras, Kauno marios, o gal Kuršių marios ir nuostabus jūros ošimas? Suburkite giminę ir plaukite laivu visi kartu, juk artimųjų šypsenos yra didžiausia dovana Jūsų seneliams! Jachtoje tilps apie 6 asmenis, o katamarane jau galės plaukti net iki 12 žmonių!

plaukimas-jachta-seneliams

3-oji vieta – Atpalaiduojantis poilsis ir SPA procedūros

Kas gali būti geriau už ramybę ir rūpestingą poilsį? Puiki sveikatingumo dovana, kuri pradžiugins kiekvieną senelį ar senelę! Gamtos apsuptyje įsikūrę viešbučiai „Royal SPA Residence“,„Vytautas Mineral SPA“ ar „Tulpės Sanatorija“ džiugins ne tik didinga atmosfera, švariu ir gaiviu oru, gradžiu maistu, bet ir daugybe sveikatinimo procedūrų. Pirtys, baseinai, mankštos, masažai – čia seneliai galės ne tik atgauti jėgas, sustiprinti raumenis, bet ir atgaivinti mintis.

SPA malonumai seneliams

 2-oji vieta – Skrydis oro balionu

Jūsų senelis ar močiutė mėgsta aktyviai leisti laiką? O gal turi visą gyvenimą neišsipildžiusią svajonę? Skrydis oro balionu – tai ne tik smagi, įdomi pramoga, bet ir leis Jūsų artimam giminaičiui pajusti lengvą paukščio skrydį, pamatyti pažįstamų miestų stogus, paliesti medžių viršūnes. Skrydžio metu tikrai nebus baisu, o jei Jūsų seneliai švenčia vestuvių metines, tai ir labai romantiška dovana, kurią atsimins dar ilgai!

skrydis-oro-balionu-seimai

1-oji vieta – atgal į jaunystę Televizijos bokšte!

Vakarienė Televizijos bokšte turbūt skamba banaliai, tačiau dažnas jaunas žmogus nė nežino, kokie prisiminimai užplūsta mūsų seneliams atsidūrus Televizijos bokšte. Ši pramoga yra puiki, nes: trukmė nėra labai ilga, dėl to lengva susiplanuoti; ši pramoga privers Jūsų senelius pasijusti iškilmingai ir prisiminti jaunystės laikus (juk tai bus pasimatymas!); puikūs vaizdai ir romantiška atmosfera užburs, o skanus maistas kutens gomurį. Nuostabi dovana, kuri privers Jūsų senelius šypsotis!

tv-bokstas-geriausia-dovana-seneliams

Padovanokite ir nustebinkite savo artimuosius ir atsidėkokite už rūpestį ir meilę! Leiskite seneliams, diedukams, močiutėms ir bobutėms prisiminti jaunystę ir džiaugtis akimirkomis, kurios suartina.

Comments

comments