Mamos diena 2021: skirtingų dovanų idėjos

Geriausia mama pasaulyje nusipelno tokios geros dovanos, kaip ir ji pati! Mamos diena jau visai čia pat, tad metas ieškoti tinkamos dovanos, kuria parodytumėte dėmesį ir meilę. Tai puiki proga parodyti, kaip ją vertinate, bei padėkoti už viską, ką ji dėl jūsų padarė. Kiekviena mama ypatinga, bet skirtinga – tad pateikiame skirtingų dovanų idėjas, kurios galėtų pradžiuginti jūsų mamą.

Dovanų idėjos mamai

MASAŽŲ IR POILSIO MĖGĖJAI

Ne paslaptis – mamos mėgsta masažus, grožio procedūras ir poilsio akimirkas, kuriomis mėgaujasi tikrai nedažnai. Tad padovanokite mamai SPA procedūras! Rytietiški, atpalaiduojantys, nugaros, viso kūno masažai – pasirinkimas platus. Jei iš tokios gausos neišsirenkate, siūlome rinktis dovanų rinkinį. Tuomet mama pati galės mėgautis procedūra, kurios dabar labiausiai reikia. 

KNYGŲ GERBĖJAI

Jūsų mama mėgsta pasinerti į skirtingas istorijas ir pasaulius per knygas? Tačiau ne visada randa šiam savo pomėgiui laiko? Padovanokite jai „Audioteka.lt“ paketą ir suteikite galimybę mėgautis knygų teikiamu džiaugsmu būnant bet kurioje vietoje! 

Dovanų idėjos mamos dienos proga

NUOTYKIŲ IEŠKOTOJAI

Ji niekad nenustygsta vietoje, mėgsta nuotykius ir adrenaliną? Tuomet ir dovana turi būti atitinkama! Mamai greičio fanei siūlome super automobilius. Nebijančiai aukščio ir mėgstančiai stiprias emocijas tikrai patiktų šuolis virve ar parašiutu. 

MAMOS GĖLIŲ VAINIKAS

Puokštė gėlių – nuostabi dovana mamai. Tačiau norint dovaną paversti asmeniškesne, parodyti įdėtą darbą galima pagaminant… gėlių vainiką! 

Jums reikės:

  • Mamos mėgstamiausių gėlių
  • Lipnios juostos
  • Metalinės vielos
  • Žirklių ir replių

Iš vielos replių pagalba išlankstykite lanką. Su tvirta lipnia juosta (geriausiai tinka specialiai gėlėms skirta, tokią rasite floristikos salonuose) aplink lanką glaudžiai lipinkite gėles. Tokia dovana mamai tikrai ją maloniai nustebins!

Jos visos skirtingos, tačiau nuostabios! Padovanokite mamai tai, ką ji labiausiai mėgsta, užpildykite šią dieną šiluma ir dėmesiu jai. Mamos diena yra puiki proga parodyti, kaip ją mylite bei padėkoti už visas įdedamas pastangas rūpinantis jumis.

Comments

comments