Ekspertų išbandyta: elektriniai kartingai ir motociklai

Jei norite išsikrauti po dienos darbų, pasisemti energijos ar tiesiog linksmai praleisti laiką su draugais – kartingai yra turbūt geriausias pasirinkimas. „Laisvalaikio Dovanų“ komanda išmėgino elektrinius kartingus bei motociklus „Epower Arena“ kartodrome Vilniuje.

kartingai_35

Greiti, manevringi ir ekologiški

Kartodromas išsiskiria ir tuo, kad jame nėra ūžiančių motorų ar nemalonaus degalų kvapo. Uždarame, visus metus veikiančiame, kartodrome jaučiamas tik stabdžių cypimas ir visiškas adrenalinas. Elektriniai kartingai, kaip kartodromo šeimininkas minėjo, yra itin patikimi ir patvarūs, o kartingo kokybę gali pajusti vos į jį įsėdus. Pirmuosius ratus važiavome lėčiau, tačiau kuo labiau pajutome kartingą bei susipažinome su trasos vingiais, tuo labiau norėjome spausti greičio pedalą. Galingi, greitai įsibėgėjantys ir manevringi kartingai leido pasimėgauti azartišku pasivažinėjimu.

epower1

Smagus laikas ir azartiška atmosfera

Lenktynės buvo smagios, o instruktorius užtikrino, kad pasivažinėjimas būtų sklandus ir, žinoma, saugus. Azartas ir emocijos užplūsta ne tik sėdint ir vairuojant kartingą, žiūrovų zonoje esančiame ekrane esamuoju laiku rodomi lenktynių rezultatai. Tad ir tiems, kurie dar tik laukė savo eilės buvo įdomu stebėti bičiulių lenktynes ir palaikyti savo favoritus. Po lenktynių kiekvienas gavome savo rezultatų išklotinę, tad galėjome įvertinti savo važiavimą ir palyginti su kitais.

kartingai

Ne tik kartingai

„Epower Arena“ – ne tik elektriniai kartingai. Kartodrome taip pat gali pasivažinėti elektriniu motociklu. Tylus, tačiau galingas ir manevringas motociklas, o trasa – puikiai tinkanti susipažinti su šia transporto priemone. Šokome į specialią avalynę, užsidėjome apsaugas, šalmą ir pirmyn į trasą. Šalia galingų KTM elektrinių motociklų puikavosi ir mažiesiems skirti motociklai, tad ir mažasis vairavimo fanas „Epower Arenoje“ gali išmėginti saugų pasivažinėjimą motociklu.

d7

Popietė „Epower Arenoje“ praūžė greitai, mes pasikrovėme energijos, jėgų bei susipažinome su galingais elektriniais kartingais ir motociklais. Smagu ir tai, kad nesvarbu lyja ar sninga – čia važinėti kartingais ar motociklais galime visus metus!

d1

Comments

comments