Dovanų idėjos Motinos dienai: ką dovanoja garsiausios Holivudo žvaigždės?

Artėja Motinos diena, o sugalvoti, ką padovanoti mylimai mamai, tapo beveik neįmanoma misija? Šįkart idėjų ir įkvėpimo ieškojome pasaulinio garso žvaigždžių gretose. Taigi, ką įžymybės dovanoja savo mamoms?

shutterstock_266309600

Krepšinio žvaigždė Dwyane Wade savo mamą nudžiugino itin neįprasta dovana. Jo mama, Jolinda Wade, yra bažnyčios pastorė, todėl krepšininkas Motinos dienos proga jai nupirko… bažnyčią, pavadinimu „Temple of Praise“ (liet. „Šlovinimo šventykla“). Ši dovana buvo ypač prasminga, atsižvelgiant į krepšininko mamos tamsią praeitį prieš atrandant Dievą – prekybą narkotikais ir kalėjimo grotas.

whudat.com nuotr

Whudat.com nuotr.
Dwyane mama kerpa kaspiną savo bažnyčios atidaryme.

Justinas Bieberis yra vienas garsiausių šiandienos dainininkų, todėl rankų darbo atvirukas Motinos dienos proga nebūtų ypač tinkama staigmena garsenybės mamai. Tačiau visai kas kita yra paties sukurta daina: 2012 metais, Motinos dienos proga, Justinas išleido singlą „Turn To You“, kuris buvo dedikuotas jo mamai, o visas iš šio hito gautas pelnas buvo paaukotas Bethesa centrui — moterų prieglaudai, kuri padėjo dainininko mamai, kai ji laukėsi.

 

Paklausykite dainos „Turn To You“:


Aktoriaus Leonardo DiCaprio dovana mamai buvo nemateriali, nepompastiška, ir todėl tik dar labiau išskirtinė. Pietų Kalifornijoje augančią medžių giraitę jis skyrė savo mamos bei močiutės garbei. Gamtosaugos šalininkas DiCaprio teigia, jog sodinti medžius yra puikus būdas pasakyti ačiū savo mamai.

dicaprio

Leonardo DiCaprio su mama Oskarų teikimo ceremonijoje.

Vienas iš turtingiausių pasaulio sportininkų, futbolininkas Davidas Beckhamas Motinos dienos proga įteikė savo mamai Audi Q3, kainavusią 46 tūkst. JAV dolerių. Dovaną vainikavo galimybė automobilį išbandyti ekstremalioje trasoje.

Express.co.uk nuotr. David Beckham su mama stebi Vimbldono teniso turnyro varžybas.

Express.co.uk nuotr.
David Beckham su mama stebi Vimbldono teniso turnyro varžybas.

Aktorius Ryanas Reynoldsas, ruošdamas dovanas mamai, atskleidžia sentimentų, drauge praleistų akimirkų ir prisiminimų svarbą kiekvienai mamai. „Kasmet dovanoju mamai nuotraukų albumą, kuriame įamžinu šeimos metų įvykius. Būtent tokios asmeniškos dovanos mano tėvus ypač žavi ir veikia,“ – savo patirtimi dalinasi jis.

Celebitchy.com nuotr. Ryanas Reynoldsas su mama.

Celebitchy.com nuotr.
Ryanas Reynoldsas su mama.

Aktorius ir režisierius Benas Affleckas savo mamą nustebino paprastu, jautriu vaizdo įrašu, kurį viešai paskelbė „Youtube“ socialiniame tinklalapyje. Tokia dovana jis stengėsi parodyti, jog visi privalo mylėti savo mamas už tai, kad jos suteikė galimybę gyventi ir stengėsi dėl mūsų labiau nei dėl savęs.


Žiūrėkite vaizdo įrašą:


Visos mamos skirtingos ir tik Jūs žinote, kokia dovana Jūsų mamai bus arčiausiai širdies, o mes kviečiame mamoms dovanoti nepamirštamas laimės akimirkas:

Dovanos mamai

Comments

comments