Dovanos pagal Zodiako ženklą: Jautis

Balandžio 21 – gegužės 20 dieną gimtadienius švenčia Jaučiai, tad šįkart visas mūsų dėmesys skirtas Jiems. Renkant dovaną Jaučiams skubėti nevertėtų – sužinoję ar pajautę, jog jų dovanai skyrėte per mažai savo laiko, jie susierzins ar blogiausiu atveju bus be galo įsižeidę. Tad prieš renkant dovaną kviečiame Jus paskaityti, kokias dovanas reikėtų dovanoti po šiuo Zodiako ženklu gimusiems asmenims. Linkime sėkmingai išsirinkti ir pradžiuginti savo draugą ar artimąjį!

www.moteris.lt

Moteris.lt nuotr.

Jaučiai – prabangos mėgėjai

Jeigu domitės Zodiako ženklais, privalote žinoti, jog Jaučiai tiesiog dievina prabangą. Visai nesvarbu, kas tai būtų – ar prabangus daiktas, ar prabangi kelionė, ar prabangus laisvalaikio praleidimo būdas. Gimusiems po šiuo Zodiako ženklu be galo svarbi daikto ar pramogos kokybė. Jau geriau dovanoti vieną, bet kokybišką ir gerą daiktą, negu daug, bet prastų. Mūsų pasiūlymas – leiskite savo draugui ar artimajam pasijusti ypatingu ir apsupkite jį prabanga. Tam puikiai tiks prabangi šokolado terapija arba prabangus pasivažinėjimas limuzinu. Šios pramogos padės Jaučiui pasijausti išskirtiniu, o be viso to padovanos puikų ir nepamirštamą laiką.

57649_photo_l1106_photo_l

Jaučiai – puikaus maisto mylėtojai

Vienas didžiausių Jaučių pomėgių – valgymas. Tai jiems lyg šventas ritualas. Jie ne tik mėgsta gardų maistą, bet ir patys moka nepriekaištingai gaminti, ypač pačius skaniausius pyragus, tortus bei sausainiukus. Patys įvairiausi skanėstai arba dėžutė šokoladinių saldainių visada pradžiugins gimusius po šiuo Zodiako ženklu. Jeigu nesugalvojate, ką galėtumėte pagaminti ar nupirkti, užsakykite staliuką mylimiausiame Jaučio restorane arba padovanokite maisto gaminimo kursus. Rekomenduojame savo mylimam Jaučiui padovanoti šokolado fondiu arba Čiop Čiop kulinarijos kursus. Šokolado fondiu tiks užkietėjusiam smaližiui, o kulinarijos kursai pravers tam, kuris mėgsta gaminti. Jūsų draugas ar artimasis tikrai liks sužavėtas!

1379_photo_l 59070_photo_l

Jaučiai – komforto dievintojai

Be prabangos ir skanaus maisto, dar Jaučiai dievina komfortą. Viskas, kas jiems leis jaustis patogiai, be jokių abejonių užkariaus jų širdis. Tai gali būti gražus sofos užtiesalas ar minkštos, lengvos pagalvėlės – tokie daiktai iš karto sušildys komforto mylėtojo širdį. Nebūtinai tik daiktai gali dovanoti komfortišką atmosferą.  Rekomenduojame savo mylimam draugui ar artimajam padovanoti komfortišką poilsį. Siūlome poilsį dviems Birštone arba paplaukioti jachtomis ir laivais. Galime garantuoti, jog Jūsų artimasis pamirš visas bėdas, pabėgs nuo rutinos ir galės mėgautis kokybišku poilsiu bei visais įmanomais patogumais. Tokios dovanos tikrai pradžiugins Jautį!

58431_photo_l57688_photo_l

Jaučiai – muzikos mėgėjai

Dovanoti kažką, susijusio su muzika, visada yra gera išeitis. Ypač gimusiems po Jaučio Zodiako ženklu. Vienu ar kitu atveju, muzika visada bus Jaučio gyvenimo dalis, tačiau negalvokite, jog viskas taip paprasta. Yra labai svarbu žinoti, kokią muziką, muzikos grupę ar dainininką Jūsų draugas ar artimasis mėgsta, nes kitaip galite labai lengvai prašauti. Jeigu Jūsų artimasis mėgsta lankytis koncertuose ir kituose renginiuose, susijusiuose su muzika, padovanokite jam apsilankymą „Atviro rato“ koncerte. Jeigu Jūsų draugas pats turi talentą dainuoti, tikrai neprašausite padovanoję jam dainos įrašymą profesionalioje įrašų studijoje. Jūsų artimasis bus tikrai maloniai nustebintas.

2476_photo_l 4167_photo_l

Tikimės, kad mūsų patarimai Jums padėjo. Linkime ir toliau dovanoti įspūdžius!



Be to, kviečiame apsilankyti mūsų Pinterest albume „Jautis”.

pinterets

 











Comments

comments