Ekstremalus nuotykis Vilniaus miškuose – įveiktas!

Pasivažinėjimas keturračiais ar bagiais atrodo visiems pažįstama pramoga. Smagu, azartiška ir ekstremalu. Bet prie viso to pridėkite dar ir neįtikėtinai smagią, kraują kaitinančią bei nenuspėjamą trasą miškuose, galingą techniką ir nuostabų kraštovaizdį. Tokį, turbūt patį smagiausią, keturračių ir bagių safarį išbandė ir dovanų ekspertų komanda.

Plieniniai miško gigantai

Tik atvykus į pramogos vietą akį patraukia rimta, galinga ir tvirta technika. Tai – dviviečiai keturračiai ir trasos monstras – bagis. Nors valdymas nėra sudėtingas, tačiau drąsos įvaldyti ir sukontroliuoti keturratį ar bagį tikrai reikia. Svarbiausia pamoka – tvirtai ir užtikrintai valdyti techniką ypač važiuojant labai nelygia trasos dalimi. Abi transporto priemonės yra dvivietės, tad leistis į safarį miškais bus patogu susėdus ir po du.

Safaris Vilniuje

Kuomet jau buvome visiškai pasiruošę, leidomės į pasivažinėjimą. O čia ir prasidėjo didysis nuotykis – nelygūs miško takeliai, smėlynai, stačios įkalnės ir dar statesnės nuokalnės, o ką jau kalbėti apie purvynus… Ekstremalus nuotykis ir variklių gaudesys susipynė su nuostabia gamta ir čiulbančiais paukščiais. Nors viskas vyko čia pat, Vilniaus pakraštyje esančiame miške, jautėmės lyg egzotiškoje dykynėje, kur esame tik mes ir gamta.

Emocijos – norim dar!

Po safario grįžome pilni emocijų, baisiai purvini ir dar dvigubai tiek – laimingi! Greičio ir bekelės fanai tikrai norės dar kartą išmėginti ir pasimėgauti trasos posūkiais bei kalnais. Ši pramoga – universali ir tinkanti bet kokiu metų laiku. Tad išbandę trasą vasarą, tikrai norėsite išbandyti keturratį ar bagį skrodžiant per pusnynus žiemą.

Ar mes rekomenduojam? Visu 110%! Tikro bekelės išbandymo miško trasoje ieškok ČIA!

Comments

comments