Valentino dienos dovanos

Turbūt nėra nieko geriau nei nubusti žinant, jog šalia yra mylimas žmogus. Meilė – tai troškimas, kad kažkas būtų laimingas. Taigi, Valentino dienos proga norime padaryti įsimintiną staigmeną, kad mylimasis ar mylimoji liktų sužavėti. O kaip rasti pramogą, kad praleista Valentino diena būtų ypatinga tiek Jums bei Jūsų artimajam? Atrodytų rinktis tikrai yra iš ko, bet dažnai vis tiek nepavyksta rasti tinkamos. O galiausiai paskutinę dieną stovime eilėje prie restorano ar vėl einame į kiną.

Šiemet Laisvalaikio Dovanos siūlo įsimylėjėliams pabėgti nuo rutinos bei siūlo dovanas, kurios dar labiau suartina porą! Pristatome įsimintiniausias Valentino dienos dovanas!

shutterstock_230227600

Jodinėjimas po gražiausias Lietuvos apylinkes

0-jojimas2Atsikvėpkite nuo kasdienybės! Maloniai praleisite laiką gamtoje kartu su nuostabiais žirgais, gražiu kraštovaizdžiu bei pasimėgausite mylimo žmogaus kompanija visiškoje ramybėje.

Jojimo klubo žirgai – puikiai treniruoti ir paklusnūs, tad net jojantiems pirmą kartą nėra ko baimintis. Visą kelionės laiką Jus lydės patyręs gidas, kuris ne tik parodys gražiausias apylinkių vietas, tačiau ir patars bei pamokys jodinėjimo ypatumų.

Romantiškas poilsis Birštone „Royal SPA Residence“

22_birstonasEsate pavargę nuo kasdieninės rutinos, miesto šurmulio? Norite savaitgalio dviem ramybės oazėjė gamtos apsuptyje? Kviečiame jus praleisti savaitgalį Viešbutis „Royal SPA Residence“.

Viešbutis įsikūręs viename gražiausių Lietuvos mineralinio vandens kurortų, Birštone. Apsuptas ilgamečių pušų, greta vingiuotų parko takelių ir didžiausios Lietuvos upės – Nemuno pakrančių. Jūs apsistosite jaukiuose apartamentuose, pro kurių langus atsiveria pušynų bei Nemuno slėnio vaizdas. Papildomai svečiams siūloma gydytojo konsultacija ir sveikatinamosios programos sudarymas, neribotas lankymasis baseino, sūkurinių vonių ir pirčių komplekse, masažų bei maitinimo paslaugos. Viešbutyje „Royal SPA Residence“ Biržtone ne tik pailsėsite , bet ir parsivešite neišdildomų įspūdžių!

Viduramžių pietūs Norviliškių pilyje

Kviečiame praleisti popietę su viduramžių dvasia autentiškai atkurtoje Norviliškių pilyje, kur Jūsų laukia įspūdinga “Viduramžių pietūs”.

Pietų metu Jums bus suteikta galimybė paragauti išskirtinių patiekalų, pilies šeimininkas Pilėnas Jus supažindins su viduramžiškomis valgymo tradicijomis, žaidimais, pilies bei jos apylinkių istorija. Senove bei legendomis alsuojanti aplinka nejučia įtraukia į praėjusių amžių romantiką. Pasiūlymą sudaro: susipažinimas su pilimi bei jos apylinkėmis; susipažinimas su viduramžių valgymo tradicijomis bei žaidimais; Viduramžių pietūs.

Naktinis žvaigždžių stebėjimas Molėtuose dviem

shutterstock_67138687Žvaigždžių stebėjimas su mylimuoju yra vienas romantiškiausių būdų praleisti romantišką vakarą. Siūlome Jums galimybę pasinerti į stulbinančias Visatos platybes!

Lietuvos Etnokosmologijos muziejaus Žvaigždžių gidas Jus supažindins su naktinio dangaus objektais – mėnuliu, planetomis, žvaigždėmis ir jų poromis, spiečiais, ūkais bei galaktikomis. Visus šiuos dangaus kūnus išvysite pro vieną galingiausių Europoje teleskopų. Tai nepakartojama galimybė ne tik romantiškai praleisti laiką, tačiau ir sužinoti daug įdomybių apie paslaptinguosius Visatos žvaigždynus!

Slidinėjimas ir vakarienė dviem „Sliding & Dining“

shutterstock_511862509Labai unikali pramoga praleisti Valentino dieną kartu! Slidinėjimo akademija – puiki vieta pirmiesiems žingsniams ant slidžių. Čia Jus pasitiks kvalifikuoti treneriai, kurie išmokys visų slidinėjimo subtilybių per neįtikėtinai trumpą laiką! O patyrusiems slidinėjimo asams tai bus neišmainoma treniruotė prieš didžiąsias žiemos trasas užsienyje.

Kviečiame Jus ir Jūsų brangų žmogų čia praleisti laisvalaikį, tobulinant savo žiemos sporto įgūdžius ir mėgaujantis vakariene po tuo pačiu stogu įsikūrusiame restorane „Debut bar&grill“. Įvadinės pamokos metu susipažinsite su Slidinėjimo akademija ir išmėginsite savo jėgas ant treniruoklio, o po jos atsipalaiduosite skanaudami ant grilio ruoštus patiekalus. Tai du viename!

O daugiau nei 1000 Valentino dienos dovanų rasite Laisvalaikio Dovanos parduotuvėse!

Comments

comments