Kaip LaisvalaikioDovanos.lt komanda iš KGB kalėjimo bėgo

„BreakRoom“ – tik šią vasarą Vilniuje atsidaręs galvosūkių ir užduočių kambarys. Vos pradėję bendrauti su šios pramogos sumanytojais, patys panorome ją išmėginti – juk užduotis „pabėgti iš KGB kalėjimo“ skamba tikrai intriguojančiai! Tad, pasitaikius progai, subūrėme komandą ir išsiruošėme bandyti sėkmės.

IMAG0819

Kuo labiau artėjome prie pramogos vietos, tuo daugiau klausimų kilo galvoje, o viduje darėsi kažkaip neramu… Kokių žinių galėtų prireikti viduje? Ar reikės bandyti išsilaisvinti iš grandinių kaip Hariui Hudiniui? Ar viduje bus tamsu? Kokio dydžio tas kambarys? Ar jų daug ir juose įmanoma pasiklysti? Ir, žinoma, vis stiprėjo azartas – juk niekas nenorėtų prisipažinti, kad išsilaisvinti nepavyko.

 

„BreakRoom“ įsikūręs senajame Taksi parke, Pelesos gatvėje – puiki vieta tokiai pramogai. Senas, apleistas pastatas atrodo grėsmingai, o įėję į jį jaukiau irgi nepasijutome – tamsoki koridoriai, aplinkui kažkaip per daug tylu… Suradome reikiamas duris ir įžengėme. Ten sutikome nugalėtojų taurę rankose laikančią merginų komandą – jų veiduose atsispindinti puiki nuotaika žadėjo, kad bus tikrai smagu. Kol kambarys buvo ruošiamas naujiems „bėgliams“, buvome palydėti į poilsio kambarį.

IMAG0812

Nors čia pailsėti kvietė sofos ir sėdmaišiai, sėdėti tikrai nesinorėjo – visi neramūs vaikščiojome po kambarį ir dairėmės. Juokavome (nors iš tiesų nė vienas nebuvome tikras), jog gal čia jau prasidėjo mūsų išsivadavimas ir reikia ieškoti užuominų. Girdint, kaip ruošiamas šalia esantis kambarys – mūsų kalėjimas – įtampa tik dar labiau augo. Ir štai, nuskambėjo taip lauktas kvietimas užeiti. Buvome informuoti, jog turėsime „penktąjį komandos narį“ ir turėsime išsivaduoti per 45 minutes, o į visus klausimus mus palydėjęs vaikinas atsakė visiška tyla. Buvome užrakinti, o tada…

 

O tada – paslaptis. Kas įvyksta „BreakRoom“, tas ir lieka „BreakRoom“. Išsivadavome likus 5 minutėms, apimti absoliučios laimės, jog mums pavyko! Su pasididžiavimu į rankas paėmėme nugalėtojų taurę – žavingą samovarą.

IMAG0817

Kai išeini iš kambario, viskas pasidaro tarsi aišku, o kai kurie dalykai atrodo suprantami savaime (nors tikrai, tikrai ne visi!), tačiau ten, viduje, viskas visiškai kitaip: kupinas azarto stengiesi spręsti galvosūkius ir įjungti logiką, ieškai sąsajų, kur jų galbūt visai nėra… Keturiems žmonėms tikrai yra ką veikti, o smagiausia, kad kiekvienas prisideda prie bendro tikslo, išspręsdamas vieną ar kitą galvosūkį. Kai esi viduje, net nelabai kreipi dėmesį į laiką – žinai, kad reikia skubėti, tačiau esi per daug įsitraukęs, jog sektum sparčiai tirpstančias minutes. „BreakRoom“ – puiki pramoga, norintiems sustiprinti komandą: iš pradžių suvienija bendras tikslas, o po to ta paslaptis, kurią išsineši. Juk nevalia kalbėti apie tai, ką patyrei – gali kam nors visiškai sugadinti įdomumą.

 

Šią pramogą rekomenduojame išmėginti kiekvienam. Tai – visai kitokia įtampa, kitoks adrenalinas, kitoks azartas… Ir, žinoma, nepamirštami įspūdžiai, kuriais daliniesi kartu su komanda!

 

Pabėk iš KBG kalėjimo: „BreakRoom“

 

Comments

comments