Ką dovanoti abiturientui?

Mokslų baigimasPaskutinieji metai mokykloje dažniausiai būna vieni įdomiausių, įsimintiniausių ir linksmiausių. Tačiau, žinoma, kartu jie ir varginantys bei kupini nerimo, todėl mokyklos baigimas – pati didžiausia šventė vadovėlių ir egzaminų nukamuotam abiturientui. Tai unikali, niekada nebepasikartosianti proga, kurią kiekvienas mūsų prisimena visą gyvenimą.

Dvejoji, kaip pasveikinti ir pradžiuginti tik ką didelį išbandymą įveikusį abiturientą? Nori palepinti jį kuo nors netradiciniu, tačiau nežinai, ką padovanoti? Siūlome šešias dovanas, kurios padės atsiplėšti nuo mokslų ir rūpesčių bei paliks neišdildomų įspūdžių!

Foto_1

Skrydis vėjo tunelyje

Padovanokite jaunuoliui nepamirštamą pramogą – skrydį vėjo tunelyje. Čia jis ne tik pamirš visus mokslus, tačiau ir išpildys vieną iš savo svajonių – skraidyti.

Vėjo tunelyje visos pramogos metu bus instruktorius, kuris padės saugiai skristi.

Geros emocijos, nauji pojūčiai, į užmarštį palydėti mokslų vargai – tai galime garantuoti! Padovanokite galimybę įveikti žemės trauką!

Galvosukiai

Galvosūkių kambariai

Nuotykių ištroškusiems ir naujas pramogas mėgstantiems abiturientams nepamirštamų įspūdžių palikti turėtų galvosūkių kambariai, kuriuose leiskite moksleiviams išmėginti pastabumą, loginį mąstymą bei proto aštrumą! Įdomios istorijos, sumanūs galvosūkiai, autentiškos detalės ir nepaliaujamai tiksintis laikrodis! Pažadame, jog ši pramoga paliks neišdildomą įspūdį kiekvienam mokyklą baigusiam jaunuoliui!

FotosesijaFotosesijos

Viena paprasčiausių, tačiau šilčiausių ir ilgaamžiškiausių dovanų – fotosesija. Didelę draugų kompaniją turinčiam abiturientui siūlome padovanoti Didžiąją fotosesiją, kurioje gali dalyvauti net iki dvylikos žmonių, o nuotaikingos, žaismingos ir kokybiškos nuotraukos – garantuotos. Pasimaivyti priešais objektyvus mėgstančiai merginai labai patiktų fotosesija „JAI“, kurios metu fotografo dėmesys bus sutelktas tik į ją vieną ir kur ji galės atskleisti visą savo jaunatvišką žavesį. Dar vienas puikus dovanos variantas kiekvienam abiturientui būtų fotosesija šeimai, ypač, jei pavyktų įsiamžinti ypatingąją išleistuvių dieną. Tačiau tai – tik keletas pavyzdžių, LaisvalaikioDovanos.lt gali pasiūlyti ir kitokių fotosesijų,  atitinkančių skirtingus kainos, tematikos ar asmenų skaičiaus poreikius.

Fondiu

Šokoladinės dovanos

Saldumynus mėgstantis abiturientas tikrai apsidžiaugtų galimybe gyvenimą pasigardinti šokolado fondiu. Rami ir jauki aplinka, bendravimas su mylimais žmonėmis privers pamiršti visus rūpesčius, o nuostabių skonių bei kvapų įvairovė sukurs tikrą šventę bet kuriam smaližiui!

Norite moksleiviui padovanoti galimybę išmokti saldainių gamybos elementų? Tuomet įteikite jam kvietimą į Šokolado šou-degustaciją! Čia jis ne tik išgirs saldžių istorijų apie šokoladą, sužinos jo gaminimo paslapčių bei pamatys, kaip gimsta saldainiai, bet ir pats galės savo rankomis nusilipdyti gardžiausių skanėstų!

Kalitos kalnasDraugų pramogos „Kalitos kalno“ rogučių trasoje

Šiek tiek adrenalino pasiilgusiam abiturientui neabejotinai patiktų pasivažinėjimas „Kalitos kalno“ rogučių trasoje. Smagus lėkimas kalniukais iš galvos išpūs visas blogas mintis ir užtikrins puikią nuotaiką. Be to, ši dovana yra nebrangi ir lanksti – pramogauti abiturientas su savimi galėtų pasiimti ir keletą, ir visą būrį draugų (paslaugoje dalyvauti gali net iki 10 žmonių). Neapsigauk – nors važinėjamasi rogutėmis, paslauga teikiama ne tik žiemą, bet visus metus!

 

KeturračiaiPasivažinėjimas keturračiu „Motolaisvalaikio“ trasoje

Ekstremalius pojūčius mėgstančiam abiturientui siūlome padovanoti pasivažinėjimą keturračiu „Motolaisvalaikio“ trasoje. Tai – greitis, adrenalinas ir galimybė savo kailiu išbandyti keturračio galią. Pasilakstymas specialiai paruošta trasa ir įvairios kliūtys tikrai privers pasijusti nutrūktgalviškai ir nepaliks abejingo net pačio drąsiasiausio abituriento!

Visi mėgsta pramogauti, o ypač jauni, žavūs ir veržlūs abiturientai. Pradžiugink juos ir padovanok didelę gerų emocijų bei gražių, nepamirštamų akimirkų dozę.

Įsimintiniausias dovanas abiturientui rasi www.laisvalaikiodovanos.lt 

Comments

comments