Dovanos pagal Zodiako ženklą: Liūtas

Liepos 21 – rugpjūčio 20 dieną gimtadienį švenčia Liūtai, todėl šįkart kalbėsime apie dovanas, kurios nudžiugintų būtent šio Zodiako ženklo atstovus. Liūtai – ryškios asmenybės, kurios mėgsta būti lepinamos ir tiesiog dievina aplinkinių dėmesį, tad Liūto ženklo atstovą tikrai pamaloninsite, jei jį pasveikinsite kur nors, kur jis galės mėgautis aplinkinių žvilgsniais ir simpatijomis. Be abejo, svarbu ir tai, ką padovanosite, tad kviečiame sužinoti, kokias dovanas mėgsta išdidieji Liūtai.

leo

Liūtai nemėgsta sėdėti namie

Liūto ženklo atstovai – energingi ir aktyvūs, tad jie nėra iš tų tipų, kurie mėgsta ilgai sėdėti namie. Liūto ženklo atstovai mielai švęs gimtadienį gamtoje, didžiulio draugų būrio apsupty, kur galės visą dieną nuo liepto šokinėti į ežerą, spardyti kamuolį ar žaisti tinklinį. Būtent todėl energijos kupinam ir nenustygstančiam vietoje Liūtui puikiai tiks dovana, kuri leis laisvalaikį praleisti aktyviai. Vienas iš įdomiausių bei smagiausių būdų praleisti laiką gamtoje – pramogavimas nuotykių parke. Laipiodamas medžių viršūnėmis ir skriedamas nuo vieno medžio prie kito Jūsų brangus Liūtas išmėgins savo jėgas ir patirs daug gerų emocijų. Jei norite mylimam Liūtui padovanoti progą laiką praleisti romantiškai, tuomet puikus pasirinkimas bus jodinėjimas žirgais – bendravimas su žirgu paliks neišdildomų įspūdžių, o kartu išgyventa įspūdinga patirtis dar labiau suartins.

88

59392_photo_l

Liūtai mėgsta būti lepinami

Liūtai mėgsta ne tik būti pastebėti, tačiau ir palepinti prabangiais malonumais. Jei šio Zodiako ženklo atstovą gimtadienio dieną nuo pat ryto pradžiuginsite pusryčiais į lovą ir visais šventės atributais pasirūpinsite patys, Liūtas bus tikrai patenkintas ir pamalonintas. Liūto ženklo atstovas apsidžiaugs ir dovana, kuri jam suteiks progą atsipalaiduoti ir pasinerti į karališkus poilsio malonumus. Siūlome Liūtui padovanoti aromaterapinį SPA ritualą „Šiltas prisilietimas“, kurio metu sukaktuvininkas galės visapusiškai atgaivinti savo kūną ir mintis. Po pirties malonumų, aromaterapinio masažo ir veido bei kūno kaukės Liūtas pasijus tarsi naujai gimęs. Neabejotinai pradžiuginsite brangų Liūtą savaitgalio poilsiu Trakuose – čia jis galės mėgautis aktyviomis vandens pramogomis ir SPA malonumais ir tiesiog puikiai praleisti laiką mylimo žmogaus kompanijoje.

iStock_000006642747Small

59878_r

Liūtai – prabangos mėgėjai

Liūtai puikiai žino savo vertę, tad ypač mėgsta prabangius daiktus – tai gali būti geras laikrodis ar skoningas aksesuaras, kurį Liūto ženklo atstovas priderins prie savo stiliaus. Be to, šio ženklo atstovai vertina ir aukštos kokybės maistą, tad tikrai apsidžiaugtų, jei gimtadienio proga nustebintumėte prašmatnia gurmaniška vakariene, pagaminta iš išskirtinių produktų. Puiki dovana Liūtui galėtų būti degustacija – gėrimų pažinimas, desertai, sūriai ar įdomūs patiekalai – visa tai bus įdomu ir paliks įspūdį. Tarkime egzotiškų patiekalų mėgėją maloniai nustebinsite padovanoję jam austrių degustaciją. Šis pikantiškas patiekalas ilgam įsimins kiekvienam, išdrįsusiam jo paragauti.

Champagne and Candles

4541_r

Liūtai – drąsios asmenybės

Kaip ir prideda, Liūto ženklo atstovai pasižymi veržlumu ir išskirtine drąsa. Liūtai mėgsta iššūkius – juk jie paįvairina gyvenimą ir leidžia išmėginti jėgas, kurių Liūtams tikrai netrūksta. Drąsų Liūtą pradžiuginsite ekstremalia dovana, kuri paaštrins jo kasdienybę. Tai galėtų būti šuolis parašiutu: geras adrenalino pliūpsnis – garantuotas, o žingsnis iš lėktuvo į tuštumą bus pats tikriausias ir nepamirštamas išbandymas. Ypač vasariška ir ekstremali pramoga, kuri galėtų tapti dovana Liūtui – plaukiojimas sportiniu „Kawasaki“ vandens motociklu: skrydis ežero paviršiumi 80km/h greičiu, aplinkui taškantis vėsiems vandens purslams, tikrai „pakutens“ sukaktuvininko nervus.


584074_photo_l

Jei čia neradote dovanos, kurią tikrai norėtumėte dovanoti savo brangiam Liūtui, kviečiame rinktis iš daugiau nei 1000 kitų pasiūlymų:

Dovanos

Kviečiame apsilankyti mūsų Pinterest albume, skirtame Liūto Zodiako ženklui:

leo

Comments

comments