Įspūdžiai iš kiniško masažo

Ko gero žinodami mano nepaprastą silpnybę masažams, draugai man padovanojo apsilankymą kinų masažo ir grožio centre „QI ANMO“. Jų ir LaisvalaikioDovanos.lt dėka man buvo suteikta galimybė pasimėgauti karališkais masažais. Netgi ne vienu!

450_r

Lepinausi kinišku veido ir kaklo bei kinišku viso kūno masažu. Jausmas nepakartojamas ir žodžiais nenusakomas, bet visgi pabandysiu perteikti tai, ką pati patyriau. Vos tik atėjus į masažo centrą, maloniai nuteikė ne tik rytietiška aplinka, malonus kvapas ir muzika, bet ir be galo draugiškas personalas. Visa tai padarė puikų pirmą įspūdį.

1454_r

Na, bet dabar apie masažus. Pirmiausiai papuoliau į kinės kosmetologės rankas – mėgavausi kinišku veido ir kaklo masažu. Niekada negalvojau, kad veido masažas gali būti toks raminantis ir malonus – visiškai atsipalaidavau ir norėjau, kad tai nesibaigtų. Bet, kaip sakoma, visi geri dalykai turi pabaigą. Tad pasibaigus masažui apėmė dvejopi jausmai – buvo liūdna, kad tai baigėsi, bet ir labai smagu, jog turėjau galimybę tai išbandyti. Vos neužmiršau pagirti kosmetologės – po masažo seanso ji pagyrė mano veido odą, pakalbėjo apie galimas odos problemas ir pažėrė nemažai patarimų. Ir šiam pokalbiui nesukliudė kosmetologės nemokėjimas kalbėti lietuviškai – susikalbėjome angliškai. Buvo džiugu suprasti tai, kad klientams jos nori tik geriausio – ne tik pasakiškai atlieka masažą, bet ir negaili širdį glostančių žodžių ir ateityje praversiančių patarimų.

 

Po veido masažo manęs laukė kiniškas viso kūno masažas, kurį atliko patyręs masažo specialistas. Prisipažinsiu – skaudėjo, netgi labai skaudėjo. Ypač tuo metu, kai buvo masažuojama nugara. Tik nepagalvokit, kad skundžiuosi – ne, tikrai ne. Jausmas po visko buvo n-u-o-s-t-a-b-u-s! Supratau, kad buvo verta kentėti, nes išėjus atrodė, jog kiekvienas kūno kaulelis ir slankstelis dabar yra būtent ten, kur ir turi būti. Šio masažo nepatyręs žmogus to nesupras, tą jausmą tikrai sunku apibūdinti. Jaučiausi tarsi naujai gimus. Visiems, kurie nebijo trupučio skausmo, patarčiau išbandyti šį kinietišką malonumą. Pasibaigus visiems mano masažo seansams, man buvo pasiūlyta ramiai pasėdėti ir išgerti kiniškos arbatos puodelį. Gaila, bet turėjau skubėti ir neteko jos paragauti.

1726_r

Kinų masažo ir grožio centrui „QI ANMO“ dedu labai didelį pliusą už tai, jog apie klientus galvojama nuo pat pradžių iki pat galo – vos tik įžengus, jie yra maloniai pasitinkami, o ir išlydimi jie taip, kad atsirastų noras dar kartą čia sugrįžti.

 

Esu tvirtai įsitikinusi, jog yra šimtą kartų geriau gauti dovaną, kurią su šypsena prisiminsi visą gyvenimą, negu gauti nereikalingą daiktą, kuris bus tinkamas tik dulkių rinkimui namuose. Tad visiems, visiems sakau – LaisvalaikioDovanos.lt geriau už daiktą!

 

Susiviliojote pabandyti patys? Kiniškus masažus rasite čia.

 

Comments

comments