Valentino dienos dovanos Jai

Valentino diena – puiki proga pasveikinti savo mylimą moterį ir parodyti jai, jog ji yra svarbi ir vertinama. Be abejo, daugelis moterų mėgsta kvepalus ir papuošalus, tačiau šiais metais siūlome išrinkti ką nors, kas nustebintų Jūsų damą ar net išpildytų jos svajonę!

iStock_000016544853Medium

Šokoladinis viso kūno masažas ir kūno šveitimas

Pasaldinkite savo mylimosios gyvenimą netradiciniu būdu! Šokoladinis viso kūno masažas padės atsipalaiduoti ir pamiršti stresą, o kūno šveitimas Jūsų mylimosios odai suteiks gaivumo ir spindesio. Svaiginantis šokolado aromatas ne tik pakels nuotaiką, tačiau tiesiog nuneš į svajingą ramybės oazę. Ši procedūra suteiks naujų jėgų antplūdį ir padės Jūsų mylimajai atskleisti savo moterišką žavesį. Tai – geriausia dovana kiekvienai saldumynų ir SPA malonumų mėgėjai.

4379_r

Šampanas ir užkandžiai dviems 50 m. aukštyje „Champagne in the Sky®“

Pakvieskite savo mylimąją į neįtikėtiną pasimatymą! Viso pasaulio gurmanus žavintis projektas „Dinner in the Sky®“ viešės Lietuvoje – 05.27-06.01 dienomis Vilniuje ir rugpjūčio 19-24 d. Kaune. Savo damą pakylėsite į dangų ir po kojomis paklosite gražiausias miesto panoramas, o tada kartu skanausite šampaną ir geriausių pasaulio virtuvės šefų paruoštus užkandžius – ar tai ne tobulai romantiška? Tokiai unikaliai patirčiai neatsispirs nė viena!

58647_r

Vandens pramogos ir pirčių malonumai „Vichy“ vandens parke

Savo mylimajai padovanokite dalelę vasaros kaitros! „Vichy“ vandens pramogų parke praleisite smagią ir šiltą popietę: šėlsite vandens atrakcionuose, atsipalaiduosite sūkurinėje vonioje, kaitinsitės ir atgausite jėgas pirčių komplekse. Pramogos užtikrins puikią nuotaiką, o kartu praleistos akimirkos ir nerūpestingas šėlsmas virs šauniais prisiminimais. Jeigu Jūsų mylimoji pavargo nuo žiemos speigo, ši dovana kaip tik jai!

4431_r

Fotosesija su Fryzų veislės žirgu

Ar Jūsų mylimoji mėgsta pozuoti fotoaparato objektyvui? Tuomet padovanokite jai galimybę įsiamžinti profesionalioje fotosesijoje su kerinčio grožio Fryzų veislės žirgu! Susitikimo su grakščiuoju žirgu metu patirtas emocijas užfiksuos patyręs fotografas – jis padės jaukiai jaustis ir atsiskleisti Jūsų mylimosios žavesiui. Nepakartojama atmosfera ir puiki nuotaika paliks nuostabių prisiminimų, o gamtos apsuptis ir natūralus Jūsų mylimos moters grožis sukurs unikalų rezultatą, kuriuo galėsite džiaugtis metų metus.

56572_r

Aukštuminis šuolis parašiutu su instruktoriumi

Jei Jūsų mylimoji tikra nutrūktgalvė, svajojanti išbandyti pačius beprotiškiausius potyrius, tuomet padovanokite jai aukštuminį šuolį parašiutu. Šuolis su instruktoriumi – būdas patirti optimaliausią šuolio parašiutu efektą: vos 10 minučių instruktažo, 20 minučių trunkantis pakilimas ir vis auganti įtampa, tuomet  – žingsnelis per lėktuvo kraštą ir… laisvas kritimas žemyn! Instruktorius užtikrins Jūsų mylimosios saugumą ir išskleis parašiutą, o jai teliks mėgautis aštriais pojūčiais ir nepamirštama patirtimi!

4065_r

Savo mylimai moteriai dovanokite geriausius įspūdžius ir šilčiausius prisiminimus! Jei čia neradote dovanos, kuri patiktų ir tiktų Jūsų mylimajai, kviečiame rinktis iš daugybės kitų nutrūktgalviškų ir pašėlusių, romantiškų ir jaukių pasiūlymų:

 

Valentino dienos dovanos Moterims

 

Comments

comments