Kalėdinės dovanos vaikams

Kalėdinis laikotarpis tai ne tik buvimas  su artimaisiais ar draugais. Bet ir dovanų metas, kai visi vaikai ir suage laukia Kalėdų senelio, kuris atneš dovanų už jų gerą elgiasį. Kiekvienas vaikas nori būti geru, kad gautų išsvajotų dovanų. Tačiau neretai pasitaiko, kai pats vaikas nežino, ko nori kalėdoms. O tokiu atveju tėvams ir seneliams tampa didelis iššūkis kaip nustebinti savo vaiką ar anūką(-ę). O tai nuspręsti padės kalėdinės dovanos vaikams bei pramogos vaikams. Nuo nuotykiu iki linksmybių mažiesiams.

Išmaniems vaikams

Norite nustebinti berniuką ar mergaitę, kurie yra didžiausi kompiuterinių žaidimų mėgėjai? Nenorite jiems dovanoti kompiuterinių žaidimų ar naujausių technologijų? O gal kaip tik norite juos atitraukti nuo kompiuterio? Tai puikus būdas nustebinti vaikus dovanojant jiems pramogą virtualioje realybėjė „VR cafe”. Gausybė žaidimų, kurie patiks visiems. Nusikelkite į žaidimo pasaulį, pasivaikščiokite kosmose, kvėpuokite po vandeniu, susitikite su zombiu ar banginiu akis į akį! Virtualios realybės sesijos metu galėsite naudotis modernia „HTC Vive“ sistema privačiuose kambariuose. Ši pramoga tiks ir tėveliams, kurie nori pramogauti su vaikais. Tai puiki galimybė pabūti visai šeimai drauge su nuotykiais.

Mėgstantiems kultūrą

Žinote, kad Jūsų vaikai mėgsta spektaklius, bet nesugalvojate kur jį ar ją nusivesti? Tai puikus būdas, kad Kalėdų senelis atneštų dviems asmenims bilietus į „Raganiukės teatro“  spektaklį. Su šiuo bilietu galėsite eit į bet kurį „Raganiukės teatro” spektaklį. „Raganiukės teatras“ – profesionalus teatras, visos Lietuvos vaikus džiuginantis savo spektakliais ir renginiais. Teatras turi didžiausią spektaklių vaikams repertuarą Lietuvoje. Teatras nutiesia giją tarp praeities ir dabarties, padeda kurtis jaunojo žiūrovo pasaulėvaizdžiui, formuotis vertybėms ir idealams. Tai puikus dovanų čekis vaikams ir jų tėveliams.

Dovana smaližiams

Jeigu Jūsų vaikai mėgsta smaližiauti ir  džiaugtųsi gave nuo Kalėdų senelio dovaną susijusią su saldumynais. Tai galimybė  išbandyti šokolado fondiu. Ši dovana skirta tiek mažiesiems smaližiams tiek paaugliams. Šokolado mėgėjai gali išbandyti fondiu „Smaližių vakaras”. Šokolado fondiu – tai puiki galimybė praleisti laiką vaikams ir jų tėvams. Ir pasigardžiuoti visų mėgstamu skanėstu. Jaukioje aplinkoje, apsupti saldžių aromatų, pamiršite kasdienius rūpesčius ir mėgausitės ramia atsipalaidavimo valandėle. Mirkydami karštame šokolade gabaliuką imbiero, riešutėlį, marcipaną, džiovintų ar šviežių vaisių skilteles pasijusite it devintame danguje. Tai nuotaikinga bei žasminga pramoga vaikams ir jų tėvams.

Lenktynių mėgėjams

Nežinai ką dovanoti paaugliui? Bet žinai, kad jis mėgsta greitį ir lenktynes. Gera dovanos idėja yra pasivažinėjimas kartingais. Tai puiki galimybė leisti paaugliui palakstyti ir pasimėgauti greičiu. Pasivažinėjimas  kartingais kartodrome Kartlandas”, galite Vilniuje ir Kaune. „Kartlandas” pasižymi puikia įranga ir įdomiomis trasų konfigūracijomis. Čia pramogauti nesutrukdys jokios oro išdaigos, o tarp kartingų įvairovės kiekvienas sau atras tinkamą kartingo tipą: nuo elektrinio iki vidaus degimo variklio. Erdvūs priimamieji, moderni laiko matavimo sistema, ir skirtingos trasos sporto profesionalams suteiks galimybių dar labiau tobulėti, o pramogos mėgėjams ar naujokams leis paprasčiau pažvelgti į kartingo pramogą ir varžytis su bičiuliais.  Tai puiki kalėdinė pramoga paaugliams.

Nežinantiems ko nori

Neturi supratimo, kas gali patikti vaikams ar paaugliams? Tai kodėl gi nepasinaudojus pramogų rinkiniu vaikams? Dovanų  rinkinyje „Mažiesiems herojams” yra net 32 pramogos. Iš tokios gausybės pramogų Jūsų vaikas tikrai išsirinks vieną pramogą, kuri jam labiausiai patinka. Slidinėk „Slidinėjimo Akademijoje“, pramogauk nuotykių parkuose, jodinėk poniu arba lenktyniauk trasoje su kartingais. Išbandyk herojiškas pramogas! O kad nebūtų nuobodu jam vienam, galės į kompaniją pasiimt ir draugų ar artimuosius. Tai nuostabi Kalėdų senelio dovana vaikams po eglute.

Comments

comments