Velykos: sveikinimai ir idėjos

„Pasveikinkim vieni kitus, juk tai daryti šitaip lengva!“. Turbūt šiuos žodžius visi žinome puikiai ir dažnas sutiks – juk pasakyti kažką gražaus yra taip lengva, o vertė – didžiulė.

Artėjant gražiausiai pavasario šventei – Šv. Velykoms norime pristatyti kelias idėjas, kaip gražiai, bet nesudėtingai pasveikinti savo artimus žmones ir nustebinti juos išradingu Velykiniu sveikinimu.

Velykos 2018 metais kartu ir Melagių diena – tad Velykiniai sveikinimai gali būti šmaikštūs ir linksmi. Nors Velykos – religinė šventė nepamirškime būti linksmi ir tegul šią gražią šventę lydi juokas ir smagios akimirkos.

sveikinimai-dekoras

Įamžinkite savo pasiruošimą šventei. Velykų sveikinimai gali būti ir Jūsų stalo dekoro, margintų kiaušinių ir smagios šeimos fotosesijos rezultatas. Nusifotografuokite, išryškinkite nuotraukas ir štai – puikus sveikinimas artimiesiems, belieka kitoje nuotraukos pusėje užrašyti „Su Šv. Velykom!”.

Sveikinimai su Velykomis gali būti ir Jūsų ar Jūsų mažųjų pagalbininkų šedevrai. Prisirinkite šakelių, sukurkite gražų ir išskirtinį atviruką ar papuoškite artimųjų stalą rankų darbo puokšte. Sveikinimai Velykų proga nebūtinai tik gražus atvirukas – leiskite vaizduotei ir kūrybai atlikti savo darbą. Surinkite gardžių vaisių krepšį, iš šokoladinių saldinių suklijuokite gėlę arba tiesiog išmarginkite kiaušinius ir ant jų užrašykite sveikinimus.

sveikinimai-geles

Trumpų ir šmaikščių eiliuotų sveikinimų galite ieškoti interneto platybėse, tačiau atminkite, kad Velykinis sveikinimas gali būti ir nuoširdūs žodžiai ar Jūsų kurtos eilės. Išlaisvinkite vidinį aš ir sukurkite gražiausią sveikinimą savo artimiesiems. O štai kelios idėjos, kaip galėtų atrodyti Jūsų Velykiniai paveiksliukai ar atvirukai mūsų PINTEREST albume:

sveikinimai-pinterest

O prie išradingų sveikinimų puikiai tiks smagi ir išskirtinė dovana, kuros galite ieškoti „Laisvalaikio Dovanos“ parduotuvėje!

Comments

comments