Populiariausi Melagių dienos pokštai

Ne kiekvienas galime ir norime ilgai planuoti pokštus, tačiau balandžio 1-ąją ką nors apgauti vis tiek norisi… vien dėl šventinės dvasios palaikymo! Yra daugybė greitai ir paprastai įgyvendinamų pokštų, kurie pralinksmins Jus ir aplinkinius ir per daug nesupykdys Jūsų „aukos“. Šįkart papasakosime Jums apie populiariausias kasdienes šunybes, kurias krečiame vieni kitiems balandžio 1-osios proga.

shutterstock_281224622

Lipnūs lapeliai: tikra pokštų klasika. Ant nugaros priklijuotas lipnus lapukas su juokingu užrašu tikrai pakels nuotaiką visiems aplinkiniams, o Jūsų bičiulį ar kolegą privers nebent švelniai raustelėti.

Racehq.com nuotr.

Racehq.com nuotr.

Telefono skambučiai: tikrai dažnas yra pats bandęs paerzinti draugą arba savu kailiu patyręs „policijos“, „mokesčių inspekcijos“ ar panašų skambutį, tad telefonu apgauti darosi jau labai sunku. Vis dėlto, sugalvoję gerą planą tikrai galite ką nors sėkmingai „išdurti“. 

 

Ženklai: esant galimybei, galima sukeisti moterų ir vyrų tualetų ženklus arba ant durų užklijuoti neteisingus „stumti“ ir „traukti“, o tada stebėti suglumusius žmonių veidus arba ką nors, lengvai trinktelėjusį į duris.

 

Folija: visai smagus pokštas darbe – visus kolegos daiktus apvynioti folija. Atrodys įspūdingai, o kolega turės smagaus darbelio. Kitas variantas – daiktus prie stalo tvirtai priklijuoti lipnia juosta.

 

Šiukšliadėžė: šį pokštą galima išmėginti tiek darbe, tiek namie. Į šiukšliadėžę įdėkite kokio nors gero maisto, supakuoto taip, kad prie nieko nesiliestų, ir paslėpkite jį tarp kitų šiukšlių. Kai kam nors matant imsite valgyti iš šiukšliadėžės, reakcija bus neįkainojama.

Baynature.org nuotr.

Baynature.org nuotr.

Linkime Jums neprararasti budrumo ir nepasiduoti balandžio 1-osios melagiams, o tiems, kurie „užkibs“, siūlome tiesiog pasijuokti iš savęs – juk juoktis sveika!

 

Per šią melagių dieną apgaudinėkite išradingai – stebinkite dar negirdėtomis pramogomis:

Melagių dienos pokštai

Comments

comments