LaisvalaikioDovanos.lt – mums jau 8-eri!

Kiekvieno birželio 29-ąją dieną LaisvalaikioDovanos.lt kolektyvas šauna šampaną ir ant gimtadieninio torto dega žvakutes, o šįmet jų degsime jau net aštuonias! Gimtadienio proga norime trumpam sugrįžti atgal ir prisiminti, ką šaunaus nuveikėme per visus šiuos metus, tad kviečiame į mažą kelionę laiku!

Champagne and Candles

Kitokios dovanos?

2006-aisiais metais savo veiklą pradėjo pirmoji Lietuvoje įspūdžio dovanų parduotuvė LaisvalaikioDovanos.lt. Gimėme su viena gražia idėja – įnešti naujų vėjų į nusistovėjusią dovanojimo kultūrą. Kodėl vietoj daiktų, kurie pasimeta, susidėvi ar užmiršti dulka lentynose, brangiam žmogui nepadovanojus ko nors, ką jis dar ilgai prisimins kaip vieną iš linksmiausių, gražiausių ar įspūdingiausių gyvenimo patirčių? Būtent tam sukūrėme įspūdžio dovanas – tokias, kurios kiekvienam užtikrintų gerų pojūčių dozę!

 

Pirmoji Jūsų įsigyta dovana buvo pasivažinėjimas kartingais. Nuo jos prasidėjo mūsų misijos įgyvendinimas – Jūsų ir Jūsų mylimų žmonių svajones ėmėme versti prisiminimais!

 

O kas slepiasi už dovanų?

Per LaisvalaikioDovanos.lt gyvavimo laikotarpį mūsų Dovanų ekspertų komandoje pasikeitė nemažai veidų, tačiau visada išlikome tokie patys – jaunatviški, veržlūs ir nutrūktgalviški! Be to, ne tik dovanojame įspūdžius Jums, tačiau ir patys negalime gyventi be jų – nuolat išbandome tai, ką siūlome Jums (juk svarbu išmanyti, kas mūsų asortimente!). Skridome oro balionu, važinėjomės kartingais ir tanku, plaukėme baidarėmis, žaidėme golfą, skanavome šokolado fondiu, kilome vakarieniauti į dangų… Kartu patyrėme begalę nuostabių akimirkų! Su malonumu gyvename tuo, ką darome.

 

Dalelė mūsų kolektyvo kartu praleistų akimirkų:

Be to, kalbėdami apie kolektyvą negalime pamiršti ir mūsų paslaptingųjų Dovanų agentų, kurie palaiko gerą nuotaiką įvairiuose renginiuose ir kartais leidžiasi į kvapą gniaužiančius nuotykius:

combine_images

Visi esame kūrybingi ir pašėlę, tad mūsų galvose gimsta įvairiausių idėjų – smagių ar ekstremalių – kurias įgyvendiname patys ar su profesionalų pagalba. Per aštuonerius metus atvėrėme galimybę savo mylimiems nutrūktgalviams dovanoti pasivažinėjimą tikru formulės bolidu, kariniu šarvuočiu ir universaliąja amfibija, ir sumeistravome pašėlusįjį Crazy Car, priverčiantį įveikti visus savo instinktus! Pristatėme ir nuostabiausią dovaną gurmanams – dangiškąją vakarienę „Dinner in the Sky®“.

 

Įvykdėme ne vieną tikrai crazy projektą: golfo laukuose amfibija „Hovercraft“ lenktyniavo su golfo elektromobiliu, hanoverių veislės žirgas varžėsi su tikru „Ferrari“, o pašėlę parasparnių pilotai su parasparniu šoko iš oro baliono ir iš dangaus leidosi į automobilį.

 

Kadangi mūsų komanda kartais mėgsta pakvailioti, šį pavasarį patys ryžomės lietuviškam skoniui gana ekstremaliai degustacijai – ragavome pūdytos silkės. Mūsų įspūdžius galite pamatyti čia:

Pramogaujame su Jumis

Mes ne tik sėdime užsidarę biure – atsiradus progai, skubame Jus pakviesti pramogauti kartu su mumis! Kartu su Jumis šėlome festivaliuose ir parodose, velomaratonuose, sveikinome visas mamas Motinos dienos proga, vaišinome Jus skanėstais… Džiaugiamės, jog galime Jums dovanoti įspūdžius ir Jūsų veiduose matyti teigiamas emocijas!

 

Tokios būna akimirkos, praleistos drauge su Jumis:

Ką labiausiai mėgstate Jūs?

Per pastaruosius 8-erius metus Jus ir Jūsų brangius žmones įvairiausiomis naujomis, maloniomis, netikėtomis ir nepamirštamomis patirtimis pradžiuginome daugiau nei 500 000 kartų, tačiau nusprendėme pasmalsauti, ką per šiuos visus metus mėgote labiausiai. Štai mūsų visų laikų populiariausių dovanų top 3:

 

  1. Jodinėjimas po Anykščių apylinkes;
  2. Šokolado fondiu;
  3. Pasivažinėjimas kartingais.

5222_r 59287_r59120_r

 

Džiaugiamės, kad visus šiuos metus galėjome Jums dovanoti naujus įspūdžius ir geras emocijas, tačiau norime jų padovanoti dar daugiau! Gimtadienio proga Jums dovanojame visą šūsnį pašėlusių nuolaidų:

 

Gimtadienio nuolaidos

Comments

comments