Dovanos pagal Zodiako ženklą: Dvyniai

Gegužės 21 – birželio 20 dieną gimtadienį švenčia Dvyniai, tad šįkart esame pasiruošę padėti išrinkti geriausią dovaną būtent jiems. Išrinkti dovaną gimusiems po šiuo Zodiako ženklu neturėtų būti sunku – Dvyniai mėgsta beveik viską. Reikėtų nepamiršti, kad tai Zodiako ženklas, kuris tiesiog dievina bendravimą, tad labiausiai jį nudžiuginsite, jeigu praleisite su juo bent šiek tiek laiko ir skirsite jam visą savo dėmesį. Tam, kad į susitikimą su savo draugu nenueitumėte tuščiomis, mes esame pasiruošę Jums padėti. Linkime išsirinkti šaunią dovaną ir pradžiuginti savo artimąjį!

Dvyniai

Dvyniai – skaitymo mylėtojai

Dvyniai dievina skaitymą. Jie myli pačias įvairiausias knygas ir žurnalus. Tam, kad suprastumėte, ką mėgsta skaityti Jūsų artimasis, Jums užtektų tiesiog žvilgtetėli į jo knygų lentyną. Dvyniai mėgsta skaityti visur ir visada, tad jų mėgstamos ne tik popierinės, bet ir elektroninės knygos. Ideali dovana Dvyniui būtų mėgstamo žurnalo prenumerata. Būtent mes Jums galime pasiūlyti labai platų pačių įvairiausių žurnalų asortimentą. Rekomenduojame žurnalų prenumeratas, kurios patiks ir vyrams, ir moterims, taip pat, būsimoms mamytėms, mokslo mėgėjams, intelektualams ir visiems kitiems. Išsirinkti tikrai bus iš ko! Mėgstamo žurnalo prenumerata būtų tobula dovana gimusiems po šiuo Zodiako ženklu. Vyriškosios lyties atstovui siūlome padovanoti žurnalą „A-ZET“, o merginai ar moteriai žurnalą „COSMOPOLITAN“. Tikrai neprašausite pasirinkę šiuos žurnalus, nes jie įdomūs, patikimi ir originalūs. Jeigu šie pasiūlymai Jums ne prie širdies, apsilankykite mūsų skiltyje „Leidinių prenumeratos“ ir tikrai rasite tai, ko ieškote!

58290_photo_l54129_photo_l

Dvyniai – kelionių mėgėjai

Tikriausiai būtų sunku pasaulyje surasti tokius žmones, kurie nemėgtų keliauti. Kelionės ypač mėgstamos žmonių, gimusių po šiuo Zodiako ženklu. Bet kas, kas susiję su kelionėmis tiks Dvynių ženklo žmogui. Tai gali būti kelionės bilietai, kelionių gidai, žemėlapiai, filmavimo kamera ir bet kurie kiti kelionių aksesuarai. Turbūt pati tobuliausia ir idealiausia dovana Jiems būtų pati kelionė ar bent jau ekskursija mėgstamoje šalyje. Galime Jums pasiūlyti ekskursijų ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Artėjant vasarai siūlome romantišką kelionę kanoja prie Didžiosios kopos, Nidoje. Kelionės metu būsite apsupti pačių nuostabiausių gamtos kampelių: plauksite prie Parnidžio kopos, išvysite Grobšto įlanką, Sklandytojų kopą bei Grobšto ragą. Laukia tikrai nepamirštama kelionė. Kita mūsų siūloma dovana Dvyniams – galimybė pasinerti į stulbinančias Visatos platybes stebint žvaigždes Molėtuose! Lietuvos Etnokosmologijos muziejaus Žvaigždžių gidas Jus supažindins su naktinio dangaus objektais – mėnuliu, planetomis, žvaigždėmis ir jų poromis, spiečiais, ūkais bei galaktikomis.

1513_photo_l

Dvyniai – intelektualių užsiėmimų gerbėjai

Dvyniai mėgsta visus užsiėmimus, kurie galėtų pagerinti jų intelekto koeficientą. Jie labai žingeidūs ir imlūs, tad visko imasi labai noriai. Kodėl gi savo artimajam nepadovanojus to, kas jam pravers ateityje. Merginą ar moterį siūlome pradžiuginti stiliaus formavimo kursuose. Makiažo paslaptys, spintos revizija su stilistu ar įvaizdžio formavimas… Leiskite savo draugei pasijusti tikrai ypatingai ir įgauti dar daugiau pasitikėjimo savimi.

Galime pasiūlyti dar vieną šaunų ir labai naudingą užsiėmimą – galvosūkių kambarius, kuriuose leiskite Dvyniams išmėginti pastabumą, loginį mąstymą bei proto aštrumą! Įdomios istorijos, sumanūs galvosūkiai, autentiškos detalės ir nepaliaujamai tiksintis laikrodis! Pažadame, jog intelektualūs užsiėmimai tikrai nenuvils gimusiųjų po Dvynių ženklu.

4307_photo_lGalvosukiai

Dvyniai – mėgėjai viską išsirinkti patys

Jeigu niekaip nesugalvojate, ką galėtumėte padovanoti savo draugui ar artimajam, tai nenuliūskite. Dvyniai mėgsta dovanų čekius ir dovanų rinkinius, nes patys gali nuspręsti, kokia dovana jiems bus geriausia ir kokios dovanos jie labiausiai nori. Tiesiog svarbu žinoti, kokiems užsiėmimams ir kokiai veiklai gimusieji po šiuo Zodiako ženklu teikia didžiausią dėmesį ir savo susidomėjimą. Galbūt Jūsų artimasis dievina nuotykius? O galbūt – masažus ir spa malonumus? Tikrai turime Jums ką pasiūlyti. Išsirinkite patį geriausią rinkinį ČIA. Sėkmės!

dovanu rinkiniai

Tikimės, kad mūsų patarimai Jums padėjo. Linkime ir toliau dovanoti įspūdžius!


Be to, kviečiame apsilankyti mūsų Pinterest albume „Dvyniai”.

pinterest














Comments

comments