Ekspertų išbandyta: saldi popietė „Liu“ desertinėje

Atšilus orams vis labiau norime išlysti į gamtą ar pasilepinti saulės spinduliais klaidžiojant senamiesčio gatvelėmis. Jaukus pasivaikščiojimas nuvedė mus į turbūt jaukiausią vietą Užupyje – „Liu“ desertinę.

Atmosfera – verta dėmesio

Desertinė įsikūrusi buvusioje vaistinėje, o tai suteikia dar daugiau žavesio bei išskirtinumo. Malonus aptarnavimas, muzika, malonūs kvapai ir simpatiški desertai – viskas atrodo tiesiog taip, kaip ir turi būti. Kadangi desertinė yra buvusioje, autentiškoje vaistinėje ant lentynų stūkso stiklinės kolbos ir mėgintuvėliai – dar nematytas derinys desertinėje. Tai gi, tik pravėrus desertinės duris supratome: čia bus ne tik skanu, bet ir įdomu.

liu-desertai

Popietės desertų degustacija

Apvalūs, spalvoti, šokoladiniai, gaivūs… Pasirinkimas ganėtinai didelis, o desertų grožis paverčia desertų pasirinkimą tikra dilema. Ant mūsų degustacinio desertų stalo puikavosi įvairiausi skanumynai. Būtinai užsisakykite arbatos arba kavos, čia ji patiekiama turbūt įdomiausiai visame Vilniuje. „Latte“ ar „Cappuccino“ susimaišysite patys: gausite tobulai suplaktą pieną ir „espresso“ mėgintuvėlį. Trumpas eksperimentas ir patys pasidarysite sluoksniuotą kavos gėrimą.

liu-kava

Kiekvienas desertas savo išskirtiniu skoniu veda į prisiminimus: vienas primins mamos daromus skanėstus, kiti nuves į gurmanišką Paryžių ar leis pasijusti tikru vaiku, kuris džiaugiasi paragavęs skaniausio šokolado…

liu-mango

Popietė „Liu“ desertinėje buvo puiki: plepėjome, ragavome, diskutavome, vertinome ir rinkome desertą-favoritą. Nuostabus laikas su brangiu žmogumi, gardūs desertai ir nuostabi atmosfera – tvirtai rekomenduojame užsukti ne tik desertų, bet ir naujų potyrių ieškantiems smaližiams!

liu-keksiukas1

Comments

comments