Kas sieja Lietuvą, Prancūziją, Portugaliją, Japoniją, Malaiziją, Taivaną ir dar kitas 40 pasaulio šalių? Atsakymas paprastas – dangiškasis restoranas „Dinner In The Sky“. Kartą metuose šis netradicinis ir išskirtinis restoranas atkeliauja į Vilnių ir džiugina miestiečius išskirtine galimybe pasigardžiuoti įvairiais patiekalais ir gėrimais net 50 metrų aukštyje.
Nors šis projektas Lietuvoje egzistuoja jau daugiau nei 5 metus, daugumai dar kyla abejonių, ar tikrai verta išmėginti šią pramogą, o milžinišku kranu pakeliamas restorano stalas baugina. Visiems kurie dar galvoja tvirtai teigiame – bent kartą gyvenime turite išmėginti šią, visame pasaulyje žinomą, gurmanišką kelionę!
Kruopščiai atrinkti šefai
Dangaus restorane „Dinner In The Sky“ Jus pasitinka profesionalūs šefai, kurie stengiasi, jog danguje ragaujami patiekalai būtų išskirtiniai ir atitiktų kokybiškiausių restoranų standartus. Dangaus restorane jau darbavosi daugiau nei 40 šefų iš viso pasaulio!
Įdomi patirtis
Šioje pramogoje susipina gurmaniški ir šiek tiek ekstremalūs potyriai. Ne tik ragausite puikų maistą, bet ir grožėsitės miestu iš 50 metrų aukščio. Kėdės gali pasisukti ir atsilenkti, o tai jau pažadina adrenalino pojūtį. Ši pramoga suderina tiek kokybiško maisto mėgėjus, tiek švelniai aštresnių pojūčių entuziastus.
Aukšti standartai ir didinga atmosfera
Restoranas „Dinner In The Sky“ prisistato kaip saugus, išskirtinis ir visame pasaulyje žinomas projektas. Įrodymai kalba patys už save – net griežčiausius saugumo reikalavimus turinčios šalys (JAV, Kanada, Australija) džiaugiasi, kuomet dangaus restoranas atvyksta į jų šalį.
Tik atvykus į dangaus restorano vietą Jus pasitiks prabanga – profesionalūs padavėjai, kokybiškas šampanas ir jausmas, kad esi didingo projekto dalyvis. Nuo pat pradžių iki galo Jus supa rūpestingas kolektyvas, šypsenos ir tik geros emocijos.
Dangiškasis restoranas „Dinner In The Sky“ yra tai, ką privalo pabandyti kiekvienas! Danguje, virš nuostabių Vilniaus stogų, žvelgiant į kvapą gniaužiančius vaizdus šampanas yra saldesnis, o patiekalai dar labiau kutena gomurį. Pietaujantys danguje – stebės miestą dienos metu ir gardžiuosis netradiciniais patiekalais, o geriantys kokteilius – matys nuostabų naktinį Vilnių, kuris užburia savo paslaptingumu.
„Dinner In The Sky“ – restoranas, kuris kartą metuose leidžia Vilnių pamatyti kitaip!
Daugiau gurmaniškų nuotykių rasi ČIA!