Dangaus restoranas Dinner in the Sky®

50 metrų aukštis, 1 stalas, 22 svečiai: Dinner in the Sky® – tai patirtis, apie kurią svajoja kiekvienas gurmanas!

 

Apie projektą

Dinner in the Sky® – unikalus renginys, vykstantis daugiau nei 30-yje pasaulio šalių. Dangaus restoranas siūlo neeilinę galimybę pasimėgauti garsiausių vietos ir užsienio virėjų patiekalais 50 metrų aukštyje, grožintis nuostabiausiomis panoramomis. Profesionalų komanda iškelia 22 asmenis talpinantį stalą, kurio centre – virtuvės šefas. Tai suteikia išskirtinę galimybę ne tik stebėti virtuvėje vykstančius procesus, tačiau ir pabendrauti su pačiu meistru.

 

Dinner in the Sky

Išskirtinumas ir saugumas – du pagrindiniai Dinner in the Sky® principai, kuriais vadovaudamiesi šio neeilinio renginio organizatoriai sėkmingai džiugina gurmanus visame pasaulyje. Ekskliuzyviniai patiekalai, kvapą gniaužiantys vaizdai ir svaiginančio aukščio sukeltas lengvas adrenalino prieskonis – visa tai sukuria nepakartojamą Dinner in the Sky® atmosferą.

 

Dinner in the Sky® Lietuvoje

Pirmą kartą į Lietuvą Dinner in the Sky® atkeliavo 2012-ųjų vasarą. Vieną birželio savaitę, pačioje Vilniaus širdyje, Rotušės aikštėje, sostinės gyventojai ir svečiai mėgavosi nauja, nepamirštama patirtimi ir talentingiausių virtuvės šefų patiekalais.

 

2013-aisiais metais Dinner in the Sky® į Rotušės aikštę sugrįžo gegužės 28-ąją. Unikalių potyrių ištroškę gurmanai penkias dienas džiaugėsi Dangaus restoranu ir skanavo trijų, visame pasaulyje žinomų virtuvės šefų patiekalus. Renginio dalyviams savo meniu pirstatė  Ciaran Gantly, vadovaujantis prestižiniame Vilniaus viešbutyje  „Kempinski“ įsikūrusiam restoranui „Telegrafas“, prancūzų restorano „La Gernouillèrie“ šefas Roland Gauthier ir vienas perspektyviausių Baltijos šalių šefų Mihkel Heinmets.

 

Untitled5

Besibaigiant 2013-ųjų metų vasarai, Dinner in the Sky® dar kartą aplankė Lietuvą, tačiau šįkart restoranas į 50-ties metrų aukštį pirmąjį kartą pakilo Kaune. Laikinosios sostinės gyventojus ir svečius savo kulinarinių šedevrų paragauti kvietė kartą su Dinner in the Sky® Lietuvoje jau viešėjęs estas Mihkel Heinmets. Šalia Kauno pilies iškilęs restoranas lankytojams siūlė penkias galimybes: dangiški pusryčiai, priešpiečiai, pietūs su šefu, kokteiliai bei šampanas laukė norinčiųjų ne tik pakutenti skonio receptorius, tačiau ir pasigrožėti nuostabia Kauno panorama bei pajusti į kraują plūstantį adrenaliną.

 

Dinner in the Sky® gurmanus iš visos Lietuvos džiugino ir 2014-aisiais metais. Vilniuje, Katedros aikštėje, Dangaus restoranas kilo gegužės 27 – birželio 1 dienomis, svečiai vaišinosi geriausio Lietuvos virėjo titulą turinčio Deivydo Praspaliausko, „IDW Esperanza Resort“ virtuvės šefo Javier Lopez bei, jau tradiciškai, šefo Mihkel Heinmets ruoštais kulinarijos šedevrais. Kaune pastarajam rugpjūčio 20 – 23 dienomis kompaniją palaikė Arturas Naidenko, restorano „Uoksas“ įkūrėjas ir savininkas, iš geriausių vietinių produktų kuriantis naująją lietuvišką virtuvę.

 

2015-aisiais Dinner in the Sky® vėl svečiuojasi Vilniuje. Išskirtinę gurmanišką patirtį garantuojantys renginiai vyksta birželio 16-21 d. pačioje sostinės širdyje – Rotušės aikštėje. Čia stalas su 22-iem svečiais vėl kyla į 50 metrų aukštį tam, kad kiekvienas gurmanas galėtų pasimėgauti viena išskirtiniausių vakarienių savo gyvenime. Dangaus restorano svečiai vaišinami vieno žinomiausių bei gerbiamiausių virtuvės virtuozų Lietuvoje Deivydo Praspaliausko ir šefo iš Suomijos Matti Jamsen ruoštais kulinarijos šedevrais.

 

Išbandžiusieji nepamirštamą Dinner in the Sky® patirtį noriai dalinasi įspūdžiais apie šį išskirtinį maisto ritualą, tačiau net patys gyviausi atsiliepimai neatspindi nė pusės to, ką svečiai patiria Dangaus restorane. Šią unikalią galimybę kiekvienas tikras gurmanas turi išbandyti savo kailiu. Laukite Dangaus restorano sugrįžimo ir išdrįskite pakilti į dangų!



Fotogalerija:

Comments

comments