Mūsų svetainėje naudojami slapukai padeda užtikrinti dovanų paieškos kokybę. Daugiau apie slapukus
Tel. (8 5) 203 4400 (I–VII 9–21 val.)

Dinner in the Sky®

Daugiau nei 30-yje pasaulio šalių organizuojamos dangiškų vakarienių projektas Dinner in the Sky jau kelis metus vieši ir Lietuvoje. Mes pakvietėme karališkus pojūčius valgant danguje patirti žurnalistus, kurie pristato savo įspūdžius.

Kaip aš pasikėliau virš visų

protokolai.com ║ 2012 06 14

Aš endorsinu šią pramogą.

Buvau pakviestas būti viena iš tų VIP kiaulių, kurie, kaip elito actovai, už dyką pasikelti su Dinner In The Sky (ačiū Laisvalaikio Dovanos, kurie buvo tarp šio renginio promouterių). Didelis statybinis kranas iš Kauno kėlė stalą su 22 žmonėmis ir aptarnaujančiu personalu ir valgiais ir gėrimais virš Vilniaus Rotušės aikštės į 40 metrų aukštį, kad visi galėtų pasidžiaugti vaizdu iš oro ir pasijusti visiškais dekadentais pižonais (priešingai tam, ką sakė daugelis, pramoga, mėtant bandeles į varguolius iš viršaus, nebuvo numatyta).

Kadangi maistas buvo pusrytiniame 10:00 val. pakėlime tik minimalus (užtat gero šampo gavau normaliai), žr. nuotrauką, tai nerašysiu apie patį maistą, juo labiau kad daugiau sumokėjusieji daugiau ir gavo ir aprašė.

Šiaip jau aš bijau aukščio. Stovėti ant atbrailos ir žiūrėti į apačią yra mano mėgiamiausias košmaro siužetas. Bet, matyt, nepakankamai bijau. Kai pamačiau, kad Vilniaus meras Artūras Zuokas irgi pasikėlė, ir nieko jam neatsitiko, man pačiam atsisakyti buvo visiškai nesolidu ir nerimta.

Skaityti daugiau >

Dangiški pietūs pakibus virš sostinės senamiesčio

restoranai.lt ║ 2012 06 12

Unikalus projektas „Dinner in the Sky“ atvyko į Lietuvą! Projekto idėja – mėgavimasis gurmaniškais patiekalais 50 metrų aukštyje. Puiki galimybė eilinius pietus ar vakarienę paversti magišku momentu! Veiksmas vyksta Rotušės aikštėje, o vienu metu pietumis mėgautis gali 22 svečiai.

Patiekalus gamina trys virėjai, savo srities profesionalai: Björnas Frantzénas iš Švedijos, Samuli Wirgentius iš Suomijos bei Lietuvė - Aldona Gečienė. Kasdien savo išskirtiniu meniu lepina vienas iš trijų virėjų, o vakaro seanso metu dienos virėjas asmeniškai prisijungia prie svečių ir 50 metrų aukštyje pristato savo patiekalus.

Pasimėgauti išskirtiniais pietumis bus galima tik birželio 12 – 16 dienomis, tad visi norintieji turėtų paskubėti.

Nepraleiskite progos išbandyti unikalią pramogą Lietuvoje! Užsisakyti nepamirštamą laiką galite internetinėje parduotuvėje www.LaisvalaikioDovanos.lt

Skaityti daugiau >

reikėjo berniukams beribio dangaus

kleckas.lt ║ 2012 06 14

Kai Magelanas taškėsi po pasaulį savo valtele, net neabejoju, kad visiems tai atrodė neįprasta ir keista. Kai kas gal sukiojo pirštą prie smilkinio ir sakė, kad neaukotų savo gyvenimo tokiems neaiškios baigties įspūdžiams. Tačiau giliai viduje tikrai Magelanui pavydėjo ir norėjo būti jo vietoje.

Kai broliai Raitai sugaišo pusę savo gyvenimo prie savo pirmojo pasaulyje sklandytuvo, matyt visiems tai atrodė neįprasta ir keista. Kai pagaliau sklandytuvą išbandė, bet juo sugebėjo paskraidyti tik 1 minutę, daug kas tikriausiai sukiojo pirštą prie smilkinio ir sakė, kad niekada neužsiimtų tokiomis nesąmonėmis. Tačiau giliai viduje tikrai norėjo būti jų vietoje ir patirti skrydžio laisvę.

Kai vienas toks visame pasaulyje garsus projektas „Dinner in the Sky“ pranešė, kad atvažiuoja į Lietuvą, visiems iš pradžių tai atrodė neįprasta ir keista. Už daug pinigų valgyti pakilus į orą? Daug kas sukiojo pirštą prie smilkinio, buvo netgi tokių, kurie viešai pradėjo pilti srutas, kad ale kokia čia nesąmonė ir buožių išsigalvojimai. Tikriausiai nereikia sakyti, kad giliai viduje šie žmonės tiesiog pavydėjo ir norėjo patys ten patekti.

Skaityti daugiau >

Restoranas ir šampanas danguje

eli.mama.lt/ ║ 2012 06 14

„Atėjau, pakilau, nugalėjau!“ – taip galėtų pasakyti turintys aukščio baimę, bet pasiryžę jos atsikratyti, pakylant į 50-ties metrų aukštį virš Vilniaus. Ne bet kaip pakylant, o sėdint prie stalo, ragaujant gurmanišką maistą, užgeriant prabangiu šampanu ir visą tą laiką besigėrint nuostabia Vilniaus senamiesčio panorama.

Vilniaus Rotušės aikštė kuriam laikui tapo pakilimų ir nusileidimų vieta: čia vilniečiai galės aplankyti unikalų restoraną „Dinner in the Sky“. Restorano esminis ypatumas – profesionalų komanda stalą-kabiną su 22 svečiais pakelia į 50 metrų aukštį. Meniu ruošia vietiniai ir užsienio šefai – Björnas Frantzénas, restoranų „Frantzén/Lindeberg“ Švedijoje savininkas ir šefas Samuli Wirgentius, kurio restorano „Postres“ vardą žino kiekvienas Suomijos smaližius, ir Aldona Gečienė, vadovaujanti Vilniaus senamiestyje įsikūrusio „California Gourmet“ šefų komandai. Virtuvės šefas į dangų pakyla kartu su svečiais bei animatoriumi, kur ir ruošia maistą į miesto panoramą žvelgiantiems svečiams.

Skaityti daugiau >