skambinkite (8 5) 203 4400 arba parašykite konsultantui (chat)

Dovanų TOP 50

TOP dovanos - pasiklydote pasiūlymų gausoje? Sunku apsispręsti, kas labiausiai patiks dovanos gavėjui? Siūlome rinktis iš laiko patikrintų, pačių populiariausių dovanų! Šiame sąraše rasite tik tas dovanas, kurios mūsų klientams atnešė pačias gražiausias ir įsimintiniausias akimirkas.

Čia dovaną rasite tiek aktyvaus laisvalaikio mėgėjams, tiek ramaus poilsio pasiilgusiems ar gurmanams. Nustebinkite savo mylimus žmones išskirtinėmis dovanomis ir dėmesiu!

Veiklų rūšys
Rasta: 48

TOP dovanos poilsiautojams 

Viena populiariausių dovanų, kuri niekada nenuvils – SPA poilsis. Dabartinis gyvenimo tempas daugeliui tampa per greitas, todėl palepinkite savo artimuosius (o gal dovanos nusipelnėte ir Jūs?) poilsiu kūnui ir sielai. Vienas iš mūsų TOP pasiūlymų yra trijų dienų sveikatinimosi programa „Tulpės sanatorijoje“ Birštone dviem. Pasinaudodami šiuo pasiūlymu gausite ne tik gausybę nuostabių SPA procedūrų, bet ir apsistosite jaukiame kambaryje bei gausite pilną maitinimą viešnagės metu! Dar vienas niekuo nenusileidžiantis SPA kompleksas Birštono kurorte – „Vytautas Mineral SPA“. Šis modernus viešbutis siūlo nepakartojamą nakvynę dviem su pusryčiais bei neribotu apsilankymu baseino ir pirčių erdvėje. Jei manote, kad vienos nakvynės pilnai atgauti jėgas neužteks praleiskite visą savaitgalį šiame klientų pamėgtame SPA komplekse. 

TOP dovanos aštrių pojūčių mėgėjams 

Ekstremalių pojūčių mėgėjų TOP dovana - šuolis parašiutu iš 10000 pėdų aukščio. Laisvojo kritimo greitis pripildys kraują adrenalinu visiems metams! Jei susidomėjote šiuo metu populiariu šuoliu su virve, siūlome išbandyti šuolį iš rekordinio aukščio. Tikrų greičio fanatikų svajonė - praskrieti su super automobiliu. Greitis, adrenalinas ir variklio gausmas – visa tai puikiai apibūdina Ferrari arba Lamborghini automobilius. Ar pavyks suvaldyti šiuos sportinius automobilius „Nemuno žiedo“ trasoje

TOP dovanos gurmanams 

Mūsų siūlomos pačios išskirtiniausios TOP dovanos gurmanams – „Shitty Dinner“ ir vakarienė tamsoje. Komiška vakarienė „Shitty Dinner“ - komiškas šou, kuriuo metu ne tik paragausite gardžių valgių, bet ir smagiai praleisite laiką. Vakarienės tamsoje metu būsite aklinoje tamsoje, ragausite maistą prieš tai jo neįvertinus akimis ir pamėginsite suprasti neregius. Tai išskirtinis renginys, kuris suaštrins visus Jūsų pojūčius. 

 Jei vis tiek neapsisprendėte dėl pačios tinkamiausios dovanos – rinkitės „Laisvalaikio Dovanos“ dovanų čekį, su kuriuo atsiveria visos galimybės išbandyti bet kurią dovaną iš mūsų siūlomo asortimento. 

 Išmėginkite pačias populiariausias ir klientų pripažintas TOP dovanas jau dabar! 

 

D.U.K. apie įspūdžio dovanas

Kaip išsirinkti dovaną iš pasiūlymų gausos?

Jei tiksliai nežinote, kokios dovanos ieškote, pagalvokite apie artimo žmogaus, dovanos gavėjo, būdo savybes, pomėgsiu, svajones. Tuomet naudodami pramogų filtrus ir kategorijas išfiltruokite tik tinkančias dovanas. Aprašymuose rasite visą informaciją, ką dovanos gavėjas gaus įsigijęs jūsų išrinktą dovaną. Jei norite sužinoti apie dovaną daugiau susisiekite su mumis ir mes pasistengsime atsakyti į visus rūpimus klausimus.

Jei aplink girdite vien tik triukšmą, kuriame aidi šimtai dovanų pasiūlymų, idėjų, tačiau nieko konkretaus dar nesate nusprendę, nesijaudinkite. Čia nereikia stumdytis eilėse – dovanos internetu niekada nesibaigia!

Kokios yra populiariausios dovanos?
Kokios dovanos yra labiausiai vertinamos klientų 2023-aisiais?
Pridėta į krepšelį